Σε απίστευτη προσφορά λευκά sneakers στα Massimo Dutti - Θα δώσεις μόνο 50 ευρώ

Είναι τιμή ευκαιρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε απίστευτη προσφορά λευκά sneakers στα Massimo Dutti - Θα δώσεις μόνο 50 ευρώ

Στα Massimo Dutti θα βρεις σε απίστευτη προσφορά ένα ζευγάρι λευκά sneakers που φοράνε όλες οι γυναίκες κάθε εποχή του χρόνου. Για να τα αγοράσεις, θα δώσει μόνο 50 €. Η έκπτωση σε αυτά τα παπούτσια θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Τα sneakers σε ότι χρώμα αλλά και σχέδιο βγαίνουν τα τελευταία χρόνια κάνουν θραύση, αφού η μόδα τα θέλει να φοριούνται πλέον όλες τις ώρες της ημέρας, όπως και σε όλες τις περιστάσεις. Ταιριάζουν τέλεια και με φορέματα maxi, mini, αλλά και midi.

Τα συγκεκριμένα, που μέχρι στιγμής θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti είναι σε λευκό χρώμα και μπορούν άψογα να φορεθούν με το αγαπημένο σου φόρεμα, όπως και με μια ολόσωμη φόρμα. Μάλιστα, παρακάτω σου βρήκα και μια απίστευτη για να τα συνδυάσεις.

Ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα, είναι καλό να έχουμε όλες οι γυναίκες στην παπουτσοθήκη μας!

Sneakers με λεπτομέρεια στη μύτη - Από 69,95 μόνο με 49,95

Sneakers από πιληματοποιημένο δέρμα με λεπτομέρεια στη μύτη και χρωματιστό κομμάτι στη φτέρνα. Ασορτί κορδόνια. Λευκή σόλα.

Massimo Dutti λευκά sneakers σε προσφορά

Κορίτσια δώστε προσοχή και εδώ, καθώς βρήκαμε μοναδικό κομμάτι που ξεπουλάει σαν τρελό στα Massimo Dutti! Ετοιμάσου, καθώς θα είσαι σαν Ελληνίδα θεά με αυτό το πράσινο σατέν φόρεμα και είναι σίγουρο πως θα τους ρίξεις όλους κάτω.

Συνδύασε τα λευκά sneakers σου από τα Massimo Dutti με αυτή την απίστευτη ολόσωμη φόρμα που βρίσκεται σε προσφορά

Μακρυμάνικη ολόσωμο φόρμα loycell με ζώνη - Από 79.95 € μόνο με 49.95 €

Ολόσωμη φόρμα από 100% ύφασμα lyocell με λεπτομέρεια ζώνη με αγκράφα. Σε γραμμή εβαζέ, με κλασικό γιακά και κλείσιμο με σειρά κουμπιών μπροστά, δύο πλαϊνές τσέπες δύο εξωτερικές με καπάκι και κουμπί στο ύψος του στήθους, δύο εξωτερικές στο πίσω μέρος, μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα που κουμπώνει και θηλιές για τη ζώνη.

JOIN LIFE Care for fiber: TENCEL®Lyocell. Το TENCEL® προέρχεται από ξυλεία δασών που τυγχάνουν βιώσιμης διαχείρισης, η οποία εξασφαλίζει την αναδάσωσή τους.

ολόσωμη φόρμα Massimo Dutti