Απίστευτο το ολόσωμο μαύρο μαγιό των H&M - Έχει ζώνη στη μέση

Ότι καλύτερο για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο το ολόσωμο μαύρο μαγιό των H&M -  Έχει ζώνη στη μέση

Στα H&M θα βρεις ένα απίστευτο ολόσωμο μαγιό. Είναι σε μαύρο χρώμα και στη μέση έχει ζώνη, κάτι που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Θα το βρεις μέχρι να ανοίξουν οι αλυσίδες, στο διαδικτυακό τους κατάστημα και σου βρήκα και πόσο κοστίζει.

Αν θέλεις ένα ολόσωμο μαγιό, τότε αυτό στο προτείνων αδιαμφισβήτητα είναι πολύ στιλάτο, αλλά και στιλάτο. Σίγουρα θα το λατρέψεις και εσύ με το που το δεις. Τα ολόσωμα μαγιό και φέτος έχουν την τιμητική τους για τις παραλίες.

Το συγκεκριμένο ωστόσο, λόγω της ζώνης που έχει στη μέση του μπορείς να το φορέσεις και σαν μπλουζάκι. Συνδύασε με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι την Άνοιξη, ενώ με ένα σορτσάκι το καλοκαίρι και είσαι έτοιμη να κλέψεις τα βλέμματα. Συνδύασε το με μεγάλα σκουλαρίκια, ενώ στο μακιγιάζ επέλεξε γήινους τόνους.

Αυτό είναι το ολόσωμο μαύρο μαγιό των H&M με τη ζώνη

Ribbed belted swimsuit - 29,99 €

H&M μαύρο μαγιό με ζώνη

Ωστόσο, στα H&M δεν θα βρεις μόνο ολόσωμα μαγιό, αλλά και μπικίνι. Και με αυτό που βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, θα πάθεις εμμονή. Βρίσκεται μάλιστα σε αδιανόητη προσφορά και θα το βρεις εδώ.

Δες τι πρέπει να κοιτάξεις για να αγοράσεις το κατάλληλο μαγιό για το σώμα σου

Δοκίμασε όσα περισσότερα μαγιό γίνεται. Κάθε χρονιά το ύφος και τα υφάσματα αλλάζουν. Αυτό σημαίνει ότι μαγιό τα οποία εσύ θεωρείς εκτός της comfort zone σου μπορεί να σού καθίσουν καλά. Δοκίμασε πάντα ένα νούμερο μικρότερο. Τα μαγιό συνηθίζουν να ανοίγουν και να πέφτουν όταν βαραίνουν από το νερό.

Το τοπ είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και ειδικά στην περίπτωση που έχεις μεγάλο στήθος πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρη με την επιλογή σου. Υπάρχει όμως μία κίνηση ματ που θα σε βοηθήσει να βρεις το πιο κατάλληλο. Αφού το φορέσεις, σκύψε ολόκληρο το κορμί σου μπροστά. Έτσι θα τσεκάρεις πόσο καλό είναι το κράτημά του. Αν το στήθος σου παραμείνει μέσα στο τοπ τότε είναι το σωστό, αν όχι, δοκίμασε κάτι άλλο. Δεν θέλεις να κάνεις αποκαλύψεις στην παραλία.

Τι να προσέξεις

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγοράσεις κάτι απλά και μόνο επειδή είναι στη μόδα. Αν δεν ταιριάζει στο σώμα σου, τότε και τα βλέμματα θα τραβήξεις για τους λάθος λόγους και άνετα δεν θα νιώθεις.

Μην πάρεις κάτι σε μεγαλύτερο νούμερο με τη λογική ότι θα έχει περισσότερο ύφασμα και έτσι θα καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια. Μόνο το σωστό νούμερο στο μαγιό θα σε κάνει να νιώθεις ωραία.

TAGS