Το πιο «καυτό» μαγιό του καλοκαιριού στα Bershka - Για τολμηρές εμφανίσεις

Κόλασε τους όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο «καυτό» μαγιό του καλοκαιριού στα Bershka - Για τολμηρές εμφανίσεις

Πρόκειται να «κάψεις» πολλές καρδιές με αυτό το «καυτό» μαγιό που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Bershka. Είναι για πιο τολμηρές εμφανίσεις, αφού είναι γενικά μικροσκοπικό και έχει πολλά κορδόνια. Όταν το δεις παρακάτω θα πάθεις σοκ.

Το καλοκαίρι άμα πάρουμε από τον καιρό έφτασε, αφού όπως μας ενημέρωσε και ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από δελτίο της ΕΡΤ το Σαββατοκύριακο θα έχουμε 40άρια. Και όπως είναι λογικό όλος ο κόσμος θα ξεχυθεί στις παραλίες. Ωστόσο, αν και εσύ πρόκειται να πας στη θάλασσα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και να παίρνεις όλες τις απαραίτητες αποστάσεις.

Αν ακόμη δεν έχεις πάρει καινούριο μπικίνι και φοράς ακόμη το περσινό σου, ήρθε η ώρα για αγορές! Στα Bershka και συγκεκριμένα στη νέα συλλογή θα βρεις το πιο «καυτό» μαγιό για φέτος. Μοιάζει με το κλασικό μπικίνι, ωστόσο είναι πολλά... παραπάνω.

Το κάτω μέρος είναι ψηλόμενο και δένει με κορδόνια, ενώ είναι μπραζίλ. Ενώ το πάνω μέρος είναι τριγωνικό και έχει πολύ μακριά κορδόνια τα οποία δένουν μπροστά. Βγαίνει σε πορτοκαλί χρώμα. Ωστόσο, αν δεν είσαι φαν των μπικίνι, τότε θα ξετρελαθείς με αυτό το ολόσωμο που είναι επίσης άκρως «καυτό», αφού είναι λεοπάρ.

Αυτό είναι το «καυτό» μαγιό των Bershka

Σλιπάκι από μπικίνι με πολύ μακριά κορδόνια - 9.99 €

Bershka μαγιό μπικίνι

Συνδύασε το «καυτό» μαγιό σου με αυτό το λευκό πουκάμισο - φόρεμα

Αυτό το φόρεμα από τα Bershka μοιάζει με πουκάμισο και έχει βάλει "φωτιά" στα online stores.Χτύπησε κόκκινο σε πωλήσεις και μόλις το δεις θα το ερωτευτείς και θα θέλεις και εσύ να το αγοράσεις και να το βάλεις όπου μπορείς, με το που βγεις από το σπίτι.

Φόρεμα πουκαμίσα από ποπλίνα

29.99 €

Bershka φόρεμα λευκό

Κοντό φόρεμα από ποπλίνα με γιακά πουκαμίσου και μακριά μανίκια. Κλείσιμο με κουμπιά και μέση ρυθμιζόμενη με δετή ζώνη.

Θα το βρεις εδώ

TAGS