Massimo Dutti: Αυτό το ριμπ τοπ έχει την πιο θηλυκή λαιμόκοψη

Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Massimo Dutti: Αυτό το ριμπ τοπ έχει την πιο θηλυκή λαιμόκοψη

Αυτό το ριμπ μπλουζάκι φοριέται παντού και πάντα. Έχει την πιο θηλυκή λαιμόκοψη και θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα των Massimo Dutti. Επίσης, ταιριάζει και σε όλα τα σωματότυπα, ακόμη και αν έχεις μικρό ή μεγάλο στήθος.

Τα τοπάκια όπως έχουμε πει πολλά φορές, την θερινή περίοδο έχουν την τιμητική τους. Είναι άνετα, δεν σε ζεσταίνουν και αναδεικνύουν την σιλουέτα κάθε γυναίκας, αφού «αγκαλιάζουν» το σώμα. Ανάλογα με συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Το συγκεκριμένο που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti, βγαίνει σε δυο καλοκαιρινά χρώματα και θα το αγαπήσεις. Συγκεκριμένα, βγαίνει σε ανοιχτό γαλάζιο και ξεβαμμένο. Μπορείς να το φορέσεις όλες της ημέρας.

Ωστόσο, απίστευτες προσφορές θα βρείτε στα Massimo Dutti. Λόγω της νέας κολεξιόν στο διαδικτυακό κατάστημα θα βρείτε κομμάτια σε μοναδικές τιμές. Όπως για παράδειγμα αυτή την μπλούζα με στάμπα η οποία βγαίνει σε δυο χρώματα. Η τιμή της έχει πέσει κάτω από 20 €.

Αυτό είναι το τοπ με την θηλυκή λαιμόκοψη

TΟΠ ΡΙΜΠ ΜΕ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ V - 39.95 €

Massimo Dutti ριμπ τοπ

Συνδύασε την ριμπ μπλούζα σου με αυτό το απίστευτο παντελόνι από τα Massimo Dutti

Όπως όλοι έχουμε καταλάβει πλέον, πολλά ρούχα που φορούσαν οι γονείς μας, έχουν επιστρέψει και πάλι στην μόδα. Όπως τα παντελόνια με τα φαρδιά μπαντζάκια, τα κατά κόσμων wide legs. Στα Massimo Dutti, θα βρεις ένα τέτοιο παντελόνι σε μαύρο χρώμα και... απίστευτη τιμή.

Αυτό είναι το wide leg των Massimo Dutti

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ WIDE LEG - Από 49.95 € μόνο με 29.95 €

Παντελόνι σε φαρδιά γραμμή με κλείσιμο με φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κουμπί. Δύο εξωτερικές τσέπες στο πίσω μέρος, θηλιές για τη ζώνη και διακοσμητικό απλικέ.

wide leg παντελόνι Massimo Dutti

Εξωτερικό

  • ΒΑΜΒΑΚΙ 100%
  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ MAX. 30ºC.
  • ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 110 º C MAX.
  • "ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΧΛΩΡΟΑΙΘΥΛΕΝΙΟ"
  • ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ