Bershka - σούπερ προσφορά: Μόνο 11,99 ευρώ αυτή η φούστα

Θα την ερωτευτείς

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Bershka - σούπερ προσφορά: Μόνο 11,99 ευρώ αυτή η φούστα

Στα Βershka θα βρεις σούπερ προσφορά που θα σε κάνει να λάμψεις παντού! Μόνο με 11,99 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις την φούστα "όνειρο" που θα σε κάνει να μαγνητίσεις στο πέρασμά σου.

Αν εσύ θέλεις να την έχεις πριν την προλάβουν οι υπόλοιπες, μπορείς να την αγοράσεις online. Με λίγα μόνο βήματα, θα έρθει έξω από την πόρτα σου, ενώ θα την έχεις πληρώσει και μέσω κάρτας, οπότε δεν θα χρειαστεί να έρθει σε επαφή και με τον άνθρωπο που θα στην παραδώσει.

Και για να φτάσεις το καλοκαιρινό σου look στο max, σου βρήκαμε και το απόλυτο σορτσάκι της σεζόν που δεν πρέπει να παραλήψεις! Είναι μοναδικό και οικονομικό!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του ήρθε η ώρα να αλλάξεις μερικά πράγματα στην ντουλάπα σου και να εφοδιαστείς με τα πιο στιλάτα ρούχα που θα δώσουν άλλο αέρα στο στιλ σου και θα σε αναδείξουν ακόμα περισσότερο, για αυτό και εμείς σου βρήκαμε την ιδανική φούστα που θα αγαπήσεις.

Bershka δερμάτινη φούστα κοντή ζώνη

Κάνε την δικιά σου εδώ.

Συνδύασε την φούστα από τα Bershka με αυτά τα αδιανόητα κροκό mules και παρέδωσε μαθήματα

Τρέξε να προλάβεις αυτή την έκπτωση των Massimo Dutti. Στο διαδικτυακό τους κατάστημα θα βρεις ένα ζευγάρι κροκό mules σε μαύρο χρώμα, τα οποία βρίσκονται σε αδιανόητη χαμηλή τιμή. Το ύφασμα τους είναι πολύ καλό και ταιριάζουν με όλα.

Τα συγκεκριμένα, από το διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti είναι ευκαιρία να τα αποκτήσεις. Αφού εκτός του είναι σε έκπτωση, έχουν πολύ καλή ποιότητα και θα μείνουν για αρκετό καιρό στην παπουτσοθήκη σου.

ΚΡΟΚΟ MULES - Από 59.95 € μόνο με 39.95 €

Εξώφτερνα ίσια παπούτσια από δέρμα με animal print. Δερμάτινος πάτος και ασορτί σόλα.

Ωστόσο, τσέκαρε και αυτή την απίστευτη προσφορά. Στα Massimo Dutti, θα βρεις κομμάτια σε απίστευτες προσφορές, όπως αυτή η φαρδιά με ανοίγματα, της οποίας η τιμή έχει πέσει κάτω, 30 €.

Κροκό mules  Massimo Dutti

TAGS