Αυτές οι 2 ζιπ κιλοτ ξεχώρισαν στην συλλογή των H&M - Τις θέλουν όλες οι γυναίκες

Άνετες και οικονομικές

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτές οι 2 ζιπ κιλοτ ξεχώρισαν στην συλλογή των H&M - Τις θέλουν όλες οι γυναίκες

Αυτές οι 2 ζιπ κιλοτ ξεχώρισαν στην συλλογή των H&M. Τις θέλουν όλες οι γυναίκες, γιατί είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι και θα την φοράς τόσο σε πιο βραδινές εμφανίσεις, αλλά και σε πρωινές όπως στη δουλειά σου.

Οι παντελόνες ή αλλιώς ζιπ κιλότ είναι σίγουρα από τα πιο άνετα και αγαπημένα ρούχα του καλοκαιριού, τα φοράς και νιώθεις αέρινη και καλοκαιρινή.

Σε ότι χρώμα και αν είναι μπορείς να της συνδυάσεις εύκολα και να της φοράς από το πρωί έως το βράδυ.

Εμείς βρήκαμε στα H&M, δυο που κοστίζουν μόνο 20 ευρώ και είναι πραγματικά υπέροχες, ωστόσο υπάρχει και ένα φόρεμα με μόνο 8 ευρώ που πουλάει σαν τρελό στα H&M. Θα το φοράς κάθε μέρα.

Wide side-slit trousers

19,99 €

Ζιπ κιλότ εμπριμέ H&M

Θα το βρεις εδώ

Wide trousers

14,99 €

Ζιπ κιλότ λεοπάρ H&m

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις την παντελόνα σου

  • Η ιδανική γραμμή για petite σιλουέτες είναι η ψηλόμεση ζιπ κιλότ, κατά προτίμηση μέχρι τη γάμπα. Ένα πιο μακρύ σχέδιο θα σας «καταπιεί», ενώ ένα πολύ κοντό θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο κοντά. Το ψηλόμεσο κόψιμο της zip culotte προσθέτει μερικούς ακόμη πόντους ύψους
  • Αν έχετε αθλητικό σώμα (σωλήνα) προτιμήστε μια ζιπ κιλότ στο ύψος του αστραγάλου. Επιλέγοντας μάλιστα την φαρδιά ψηλόμεση εκδοχή της, τα πόδια σας θα δείχνουν πιο μακριά και θα αποκτήσετε όμορφες καμπύλες, προσθέτοντας τον απαραίτητο όγκο στη σιλουέτα σας.
  • Για τις ψηλές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες, ιδιαίτερα κολακευτικές είναι οι φαρδιές και μακριές ζιπ κιλότ που δεν μαρκάρουν στα μπούτια. Προσθέτοντας επίσης κάθετες ρίγες στο σχέδιο της, κάνετε το τα πόδια σας να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά
  • Αντίθετα, στις κοντές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες ταιριάζουν οι ψηλόμεσες zip culotte με μήκος λίγο πιο χαμηλά από το γόνατο. Ο λόγος είναι πως το μήκος αυτό σταματάει στο πιο λεπτό μέρος του ποδιού και προσθέτει ύψος.
  • Προκειμένου να δείχνετε λεπτότερη και ψηλότερη επιλέξτε έναν μονόχρωμο συνδυασμό. Και μην ξεχνάτε να διατηρείτε μια ισορροπία στο πάνω με το κάτω μέρος του συνόλου.
TAGS