Το απόλυτο χάος στα H&M με αυτό το καλοκαιρινό μίνι φόρεμα - Κοστίζει 14,99

Πρόλαβέ το

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Το απόλυτο χάος στα H&M με αυτό το καλοκαιρινό μίνι φόρεμα - Κοστίζει 14,99

Το απόλυτο χάος επικρατεί στα H&M με αυτό το καλοκαιρινό μίνι φόρεμα! Κοστίζει μόνο 14,99 και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις μιας και θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Είναι κατάλληλο για τις πρωινές εμφανίσεις σου, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου, τώρα που ανοίγει ο καιρός και είναι σίγουρο πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά γιατί το χρώμα αλλά και το κόψιμό του, θυμίζουν φόρεμα βγαλμένο από ταινίες με ρομαντικό στυλ, που θα σε μετατρέψουν σε βασίλισσα της βραδιάς και της παρέας σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το jersey φόρεμα που βγαίνει σε 3 αποχρώσεις.

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους, τότε δεν έχεις από το να πας είτε στα καταστήματα της γειτονιάς σου, είτε online για πιο γρήγορα και χωρίς να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, ώστε να το κάνεις δικό σου και να μαγνητίσεις.

H&M καλοκαιρινό μίνι φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ.

Αν δεν σου αρέσει το φόρεμα σου έχουμε και ολόσωμη φόρμα από τα H&M που δεν θα την βγάζεις

Αυτή την ολόσωμη φόρμα από τα H&M δεν θα την βγάζεις ποτέ και είναι σε απίστευτη τιμή. Θα σε βολέψει για τις εμφανίσεις σου στη δουλειά, αλλά και για το πρωί και για μια πιο άνετη και χαλαρή σου βόλτα, αλλά και κάπου πιο καλά.

Μπορείς να την φορέσεις τόσο το πρωί με χαμηλό σανδάλι για μια βόλτα σε κάποια εξωτικό νησί όσο και το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο για να μαγέψεις τα πλήθη και τον αντρικό πληθυσμό!

Πάει με έντονα κραγιόν αλλά και με ένα nude βάψιμο, ειδικά αν είσαι μαυρισμένη και κοστίζει 39€. Ενώ το σχέδιο της είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τώρα που έχουμε χρόνο κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν.

Linen-blend jumpsuit

39,99 €

 H&M μαύρη ολόσωμη φόρμα

Θα την βρεις εδώ

TAGS