«Φωτιά» στα H&M έχει βάλει ένα φλοράλ παραμυθένιο φόρεμα

Για τις πιο ρομαντικές σου καλοκαιρινές εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φωτιά» στα H&M έχει βάλει ένα φλοράλ παραμυθένιο φόρεμα

Στα H&M έχει βάλει «φωτιά» ένα φλοράλ παραμυθένιο και άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, το οποίο θα «κλέψει» όλα τα βλέμματα ειδικά από τον Ιούνιο που θα μπει για τα καλά το καλοκαίρι. Είναι άκρως θηλυκό και θα τους αφήσεις όλους «ξερούς».

Τα φλοράλ φορέματα ή και οι μπλούζες την θερινή περίοδο έχουν την τιμητική τους. Θυμίζουν καλοκαιρινές στιγμές και λόγω του ότι τα περισσότερα είναι αέρινα φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Πάνε σε όλες τις αποχρώσεις, όμως αν είσαι μαυρισμένη είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα από τα H&M βγαίνει σε 5 διαφορετικά χρώματα. Είναι μίντι με στενή μέση και στήθος και από τη μέση και κάτω είναι αέρινο. Ταιριάζει σε όλα τα μπούστα, μικρά, αλλά και μεγάλα και θα το αγαπήσεις και εσύ. Σου προτείνω ανεπιφύλαχτα να το φορέσεις με ένα από αυτά τα τρία αξεσουάρ των H&M και θα σε κοιτάνε όλοι.

Συνδύασε το και με τα παρακάτω απίστευτα πέδιλα που φοριούνται χειμώνα καλοκαίρι και είσαι έτοιμη να τους μαγέψεις όλους στο πέρασμα σου.

Linen-blend dress - 29,99 €

H&M φλοράλ παραμυθένιο φόρεμα

Φόρεσε το φλοράλ παραμυθένιο φόρεμα των H&M με αυτά τα απίστευτα πέδιλα που είναι hot τάση

Αυτό το πέδιλο από τα H&M δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα! Το σχέδιο που «σπάει» τα στερεότυπα ήρθε και κάνει χαμό. Τα συγκεκριμένα παπούτσια όπως βλέπουμε έχουν μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας και πολλές fashionistas το επιλέγουν στις εξόδους τους.

Είναι ίσως η πιο αμφιλεγόμενη τάση της περιόδου που διανύουμε μετά τα bike shorts και η αλήθεια είναι πως όσο και αν οι μεγαλύτεροι Οίκοι μόδας το επικροτούν, εμείς ακόμα αμφιταλαντευόμαστε.

Τα συγκεκριμένα πέδιλα μπροστά είναι τετράγωνα και μπορεί σε πολλές να αρέσουν, ορισμένες όμως δεν πρόκειται να τα επιλέξουν καθώς πιστεύουν πως δεν κολακεύει το πόδι.

Εσείς θα τα φορούσατε;

H&M: Αυτό το πέδιλο δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα

H&M: Αυτό το πέδιλο δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα

H&M: Αυτό το πέδιλο δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα

Block-heeled sandals
24,99 €

TAGS