Το πιο καλοκαιρινό φόρεμα στα H&M - «Σπάει» ταμεία σε πωλήσεις

Είναι άκρως ρομαντικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο καλοκαιρινό φόρεμα στα H&M - «Σπάει» ταμεία σε πωλήσεις

Στα H&M θα βρεις το πιο καλοκαιρινό φόρεμα για φέτος που «σπάει» τα ταμεία σε πωλήσεις σε όλα τα καταστήματα. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρες και να δημιουργήσεις εντυπωσιακούς συνδυασμούς που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Τα φωτεινά και αέρινα φορέματα φέτος το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Μπορούν να φορεθούν με sneakers, πέδιλα, ακόμη και με αρβυλάκια. Αν ωστόσο, μπορείς να υποστηρίξεις το συγκεκριμένο στιλ. Όπως και να έχει είναι όλα διαχρονικά κομμάτια που δεν φεύγουν από τη μόδα.

Στα H&M σου βρήκα λοιπόν ένα καλοκαιρινό φόρεμα που μπορείς να φορέσεις μέχρι και στην παραλία, αλλά και νωρίς το βράδυ για μια χαλαρή βόλτα δίπλα από τη θάλασσα. Εγώ θα σου πρότεινα για να δώσεις παραπάνω στιλ στην εμφάνιση σου να το φορέσεις με ένα ζευγάρι λευκά sneakers με ψηλές λευκές κάλτσες και ένα μικρό τσαντάκι χιαστή.

Συνδύασε το φόρεμα σου, και με ένα ή όλα τα αξεσουάρ που θα βρεις εδώ από τα H&M και ξεπουλάνε σαν τρελά, αφού είναι απίστευτα.

Patterned dress - 24,99

H&M καλοκαιρινό φόρεμα

Φόρεσε το καλοκαιρινό φόρεμα των H&M που «σπάει» ταμεία με αυτά τα απίστευτα πέδιλα που είναι hot τάση

Αυτό το πέδιλο από τα H&M δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα! Το σχέδιο που «σπάει» τα στερεότυπα ήρθε και κάνει χαμό. Τα συγκεκριμένα παπούτσια όπως βλέπουμε έχουν μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας και πολλές fashionistas το επιλέγουν στις εξόδους τους.

Είναι ίσως η πιο αμφιλεγόμενη τάση της περιόδου που διανύουμε μετά τα bike shorts και η αλήθεια είναι πως όσο και αν οι μεγαλύτεροι Οίκοι μόδας το επικροτούν, εμείς ακόμα αμφιταλαντευόμαστε.

Τα συγκεκριμένα πέδιλα μπροστά είναι τετράγωνα και μπορεί σε πολλές να αρέσουν, ορισμένες όμως δεν πρόκειται να τα επιλέξουν καθώς πιστεύουν πως δεν κολακεύει το πόδι.

Εσείς θα τα φορούσατε;

H&M: Αυτό το πέδιλο δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα

H&M: Αυτό το πέδιλο δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα

H&M: Αυτό το πέδιλο δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα

Block-heeled sandals
24,99 €

TAGS