Ξεπουλάει το βελούδινο ολόσωμο μαγιό από τα Bershka

Έχουν πάρει "φωτιά" τα ταμεία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει το βελούδινο ολόσωμο μαγιό από τα Bershka

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άνοιξαν και πάλι τα Bershka, και κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο βελούδινο ολόσωμο μαγιό, έχει ξεπουλήσει μιας και αποτελεί το απόλυτο κομμάτι για εσένα! Ρίξε λοιπόν μία ματιά και ετοιμάσου να πας για ψώνια!

Το καλοκαίρι έφτασε λίγο νωρίς φέτος και ήδη από αυτό το Σαββατοκύριακο ο κόσμος ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στην παραλία. Δεν υπάρχει λοιπόν καιρός για χάσιμο και πρέπει να ξεκινήσεις να βάζεις στη συλλογή σου τα πιο στιλάτα μαγιό!

Τα Bershka σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή. Το συγκεκριμένο μαγιό είναι ό, τι πρέπει για φέτος το καλοκαίρι και είναι σίγουρο πως μόλις το φορέσεις στην παραλία θα τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Και όχι άδικα βέβαια αφού τόσο το σχέδιό του όσο και το χρώμα του, είναι πολύ ξεχωριστά και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα επισκεφθείς τα Bershka ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτές τις δύο φούστες με πούλιες από τα Bershka. Δες τες εδώ και θα πάθεις σοκ!

Bershka ολόσωμο μαγιό

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και το συγκεκριμένο μαγιό κοστίζει μόλις 19,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Ολοκλήρωσε το look με το βελούδινο μαγιό στην παραλία, με αυτή την τζιν φούστα από τα Bershka

Μία τζιν φούστα είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχει στην ντουλάπα μιας γυναίκας και τα Bershka έχουν για εσένα την καλύτερη λύση.

Μίνι τζιν φούστα, ιδανική για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, ακόμα και για να την φορέσεις στην παραλία, μαζί με το ολόσωμο που σου προτείνουμε.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου για το καλοκαίρι του 2020.

Bershka τζιν φούστα

Η συγκεκριμένη φούστα βγαίνει σε τρία χρώματα και κοστίζει 17,99€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

TAGS