Στα 3 πιο φωτεινά χρώματα το καλοκαιρινό πέδιλο των Zara

Τώρα που ανοίγουν τα μαγαζιά δεν θα τα βγάζεις από πάνω σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα 3 πιο φωτεινά χρώματα το καλοκαιρινό πέδιλο των Zara

Οι νέες συλλογές για το καλοκαίρι 2020 έχουν κάνει σιγά σιγά την εμφάνιση τους και όλα τα κομμάτια που θα δεις είναι εντυπωσιακά. Φέτος παίζει πολύ το φλοράλ, αλλά και οι φωτεινές αποχρώσεις. Για παράδειγμα, στα Zara θα βρεις ένα απίστευτο πέδιλο που βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα και κάνει πάταγο.

Μπορεί μέχρι στιγμής τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μας να ήταν κλεισμένα στα κουτιά τους ή στη ντουλάπα μας, ωστόσο τώρα που σε λίγες ημέρες θα ανοίξουν όλα τα μαγαζιά εστίασης, ήρθε η ώρα να τα βγάλουμε ή αν δεν έχουμε να πάρουμε καινούρια. Να τα συνδυάσουμε με τα αγαπημένα μας σορτσάκια ή φορέματα και φούστες και να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα.

Τα πέδιλα είναι τα αγαπημένα παπούτσια των γυναικών μετά τις γόβες, αφού κάνουν, ανάλογα το τακούνι, το πόδι πιο λεπτό και ψηλό, ενώ μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα.

Τα συγκεκριμένα που σου βρήκα από τη νέα συλλογή των Zara θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Βγαίνουν σε 3 διαφορετικά και άκρως καλοκαιρινά χρώματα και είναι σχετικά πολύ οικονομικά. Συγκεκριμένα, βγαίνουν σε φούξια, σε πράσινο, αλλά και σε κίτρινο.

Αυτό είναι το πέδιλο των Zara που βγαίνει στα 3 πιο φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού

Πρόκειται λοιπόν για το πέδιλο με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: πράσινο και φούξια. Λεπτά λουριά στο πάνω μέρος. Όψη σατινέ. Μεσαίο τακούνι σε γεωμετρικό σχέδιο. Τετραγωνισμένη μύτη. Κλείσιμο με αγκράφα στο λουρί γύρω από τον αστράγαλο.

Να σημειώσουμε επίσης, πως έχουν τεχνικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο πόδι.

Επίσης, μπορείς να συνδυάσεις άψογα ένα από τα 3 πέδιλα σου με ένα από τα δυο φορέματα που θα δεις εδώ και είναι άκρως αέρινα, καλοκαιρινά και φανταστικά για τις καυτές ημέρες της θερινής περιόδου. Πρόκειται να λάμψεις.

ΠΕΔΙΛΟ ΣΑΤΙΝΕ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙΑ - 29,95 €

Zara πέδιλά φωτεινό χρώμα

TAGS