Αυτή η παντελόνα από τα Oysho είναι must have για το καλοκαίρι - Floral και οικονομική

Θα την θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτή η παντελόνα από τα Oysho είναι must have για το καλοκαίρι -  Floral και οικονομική

Μια floral και οικονομική παντελόνα είναι must have για το φετινό καλοκαίρι. Είναι ένα από τα πιο δροσερά και κατάλληλα ρούχα για αυτή την περίοδο. Μπορείς άνετα να την φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Οι παντελόνες ανέκαθεν αποτελούσαν μια ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Είναι άνετες και πολύ μοντέρνες, ενώ αποτελούν μια safe επιλογή τόσο για το πρωί στο γραφείο, όσο και για μια βραδινή βόλτα μετά την δουλειά ή ακόμα και στις διακοπές σου.

Εμείς ενώ κάναμε μια γύρα στα eshop των καταστημάτων, βρήκαμε αυτή την floral παντελόνα στα Oysho που κοστίζει μόνο 17.99 € . Έχει πάνω της ινδικά λουλούδια και είναι μια όμορφη επιλογή για ένα πρωινό ντύσιμο.Αν πάλι θες να ψωνίσεις κάτι διαφορετικό, δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου.

Μακρύ παντελόνι με ινδικό λουλούδι

17.99 €

Oysho floral παντελόνα

Θα την βρείτε εδώ

Εκτός από την floral παντελόνα θραύση στα Oysho κάνουν και αυτά τα κολάν

Αυτά τα 2 κολάν από τα Oysho θα τα φοράς ακόμα και έξω στις βόλτες σου, θα το βάλεις μέσα στο σπίτι και θα κάνεις γυμναστική άνετα, ενώ μπορείς να το φοράς και τώρα που έχουμε βγει από την καραντίνα και σε μια πιο casual βόλτα σου.

Οι μέρες που περάσαμε ήταν δύσκολες λόγω πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη. Εδώ και δυο μήνες περίπου ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι, ωστόσο πλέον μπορούμε να μετακινούμαστε κανονικά.

Τα μαγαζιά άνοιξα, αλλά τα γυμναστήρια είναι ακόμα κλειστά και όσο μένεις σπίτι, μην λες ψέμματα σε πιάνει και εσένα μια επιθυμία για φαγητό. Εμείς λοιπόν ψάξαμε στο eshop των Oysho και βρήκαμε ένα κολάν για να παραγγείλουμε.

Αγόρασε το και εσύ και δώσε ένα κίνητρο στον εαυτό σου να ξεκινήσει την γυμναστική στο σπίτι και να αφήσει τις δικαιολογίες. Άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος πλέον να διατηρηθείς σε φόρμα.

Κολάν λουλουδάτο τύπωμα

29.99 €

Oysho κολάν φλοράλ

Θα το βρεις εδώ

Κολάν συμπίεσης

29.99 €

Oysho κολάν μπλε

Θα το βρεις εδώ

TAGS