Αυτό το μαύρο κολάν κάνει θραύση στα Oysho - Έχει και διαφάνειες

Άνετο και οικονομικό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το μαύρο κολάν κάνει θραύση στα Oysho - Έχει και διαφάνειες

Αυτό το μαύρο κολάν κάνει θραύση στα Oysho, ενώ έχει και διαφάνειες. Είναι ιδανικό για άσκηση στο σπίτι, μιας και τα γυμναστήρια αργούν να ανοίξουν ακόμα, ενώ μπορείς να το φορέσεις και σε κάποια βόλτα που θα κάνεις έξω.

Τα μαγαζιά μπορεί μνα έχουν ανοίξει ομως τα γυμναστήρια είναι κλειστά. Εμείς φροντίζουμε για σένα και ψάξαμε στο eshop των Oysho και βρήκαμε ένα κολάν για να δείξουμε κούκλες και εν ώρα άθλησης, ακόμα και αν είναι μέσα στο σπίτι.

Αγόρασε το και εσύ και δώσε ένα κίνητρο στον εαυτό σου να ξεκινήσει την γυμναστική στο σπίτι και να αφήσει τις δικαιολογίες. Ωστόσο πρέπει να αγοράσεις και αυτά τα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για το καλοκαίρι.

Κολάν διαμόρφωσης με διαφάνειες

35.99 €

 Oysho μαύρο κολάν

Θα το βρεις εδώ

Πώς να γυμναστείς στο σπίτι με το κολάν σου

Περπάτημα

Εάν έχετε σκάλες, πηγαίνετε πάνω κάτω κάποιες φορές. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε τα πόδια σας, ενώ κάνετε και κάποια αερόβια άσκηση. Εάν δεν έχετε σκάλες διαθέσιμες, περπατήστε μέσα στο σπίτι κάποιες φορές – μπορεί να μην είναι συναρπαστικό, αλλά κάνει τη δουλειά.

Jumping Jacks

Τα χοροπηδητά της φωτογραφίας είναι πάντα διασκεδαστικά καθώς φέρνουν στη μνήμη αναμνήσεις από την παιδική ηλικία. Εκτός, λοιπόν, από παιδική διασκέδαση, είναι και πολύ καλές ασκήσεις cardio αλλά και καλή προθέρμανση.

Push-ups

Ομολογουμένως, δεν πρόκειται για την πιο αγαπημένη άσκηση που υπάρχει αλλά παρά το πόσο δύσκολα μπορούν να γίνουν, υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι να τα κάνουμε. Ο καθένας όσο μπορεί. Μπορείτε να πέσετε στα γόνατα, αντί να τα κρατήσετε ίσια. Έτσι, θα αναπτύξετε δύναμη στα χέρια και θα ασκήσετε τους μύες στην περιοχή του στήθους

Κοιλιακοί

Πρόκειται για την καλύτερη άσκηση για να χτίσετε και να ενδυναμώσετε την περιοχή της κοιλιάς. Όταν το κάνετε στην αρχή μην ανησυχείτε για το πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε το κεφάλι σας. Πηγαίνετε τόσο ψηλά όσο το σημείο όπου νιώθετε ένα τέντωμα και κάψιμο στους κοιλιακούς σας. Σιγά σιγά το αποτέλεσμα θα αρχίσει να γίνεται αισθητό!

Καθίσματα

Είναι εξαιρετικές ασκήσεις για την περιοχή των ποδιών και των γλουτών. Λυγίστε τα πόδια και ανεβοκατεβείτε σταθερά για αρκετές φορές (ενδείκνυται 3-4 σετ των 10 καθισμάτων). Εάν τα βρίσκετε πολύ δύσκολα, μην σας ανησυχεί! Όσο μπορείτε να κάνετε κάποιες επαναλήψεις 2 φορές την εβδομάδα, θα επωφεληθείτε!

Βάρη

Όχι βάρη με ειδικό εξοπλισμό αλλά με οτιδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Αρχίστε με κάτι πιο ελαφρύ και στην συνέχεια αυξήστε το βάρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτί από γάλα, απορρυπαντικά ή γενικά μπουκάλια.

TAGS