Δε θα βγάζεις από πάνω σου το φλοράλ σορτσάκι από τα Oysho

Ιδανικό για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δε θα βγάζεις από πάνω σου το φλοράλ σορτσάκι από τα Oysho

Είναι σίγουρο πως αν αποφασίσεις να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο φλοράλ σορτσάκι που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho, δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου μιας και είναι το αέρινο και στιλάτο ρούχο που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Το καλοκαίρι έφτασε και μέσα στις επόμενες μέρες, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει στα ύψη! Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία σου και ξεκίνα από τώρα να κάνεις τα ψώνια σου προκειμένου να έχεις στη συλλογή σου τα πιο μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Τα Oysho έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και είναι βέβαιο πως θα "τρελαθείς" μόλις δεις τα κομμάτια στη νέα τους συλλογή. Στιλάτα και οικονομικά, τα ρούχα του Oysho είναι ικανά να σου δώσουν άλλο αέρα. Το συγκεκριμένο σορτσάκι θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα καταστήματα Oysho, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και στην πιο υπέροχη μίντι φούστα. Δες εδώ την τιμή της!

Oysho φλοράλ σορτσάκι

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 15,99€. Θα το βρεις εδώ!

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις το υπέροχο φλοράλ σορτσάκι

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS