Θα σου γίνει έμμονη ιδέα το μίνι printed φόρεμα των Zara - Για μοναδικές εμφανίσεις

Το κατάλληλο για τις σικάτες εξόδους σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα σου γίνει έμμονη ιδέα το μίνι printed φόρεμα των Zara - Για μοναδικές εμφανίσεις

Έμμονη ιδέα θα σου γίνει μόλις δεις αυτό το μίνι printed φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara. Είναι hot, αλλά παράλληλα σικάτες εμφανίσεις τις ημέρες του καλοκαιριού. Μπορείς επίσης να το φορέσεις και σε μια πιο χαλαρή βόλτα σου.

Στο κόψιμο του έχει ένα από τα μεγαλύτερα και αγαπημένα trend. Ποιο είναι αυτό; Το one-shoulder, δηλαδή με τον έναν ώμο έξω. Ενώ, το άλλο είναι σε μήκος t-shirt.

Είναι μίνι, αέρινο και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις τουαλέτες, λόγω του υφάσματος του που είναι πλεκτό, αλλά και της εφαρμογής του η οποία είναι ελαφρά αέρινη.

Μπορείς να το συνδυάσεις με τα παρακάτω πέδιλα, που θα βρεις επίσης στη νέα συλλογή των Zara, με μια τσάντα σε μικρό μέγεθος, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, φωτεινό μακιγιάζ και είσαι έτοιμη για τη βόλτα σου.

Βέβαια, σου έχω ακόμη ένα μοναδικό φόρεμα. Είναι μαύρο, οικονομικό και.... τέλειο! Θα το βρεις εδώ.

ΦΟΡΕΜΑ ΖΑΚΑΡ ΜΕ ΒΟΛΑΝ - 29,95 €

Zara φόρεμα printed

Συνδύασε το μίνι printed φόρεμα σου με αυτά τα απίστευτα πέδιλα από τα Zara

Αυτά τα δερμάτινα πέδιλα από τα Zara είναι το όνειρο κάθε influencer και είναι σε τιμή σοκ.Θα το φοράς συνέχεια γιατί έχουν το πιο καλοκαιρινό και ιδιαίτερο χρώμα που θα λατρέψεις και θα το φοράς πρωί βράδυ.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι στα Zara και πραγματικά το λατρέψαμε γιατί έχει ένα ιδιαίτερο και αρκετά καλοκαιρινό χρώμα, ωστόσο σαματάς έχει γίνει και με αυτό το φόρεμα που θα θες επειγόντως.

Θα τα βρεις εδώ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ T-BAR ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

39,95 EUR

 Zara πέδιλα nude μαύρο

Δερμάτινο πέδιλο με τακούνι σε μπεζ χρώμα. Δερμάτινα λεπτά λουριά στο πάνω μέρος. Μεσαίο φαρδύ τακούνι σε όψη ξύλου και μαύρο χρώμα. Τετραγωνισμένη μύτη. Κούμπωμα με αγκράφα στην μπαρέτα του αστραγάλου.

AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Ύψος τακουνιού: 6 cm

JOIN LIFE

Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών.

Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

TAGS