Zara: Αυτό το ζακάρ φόρεμα ταιριάζει και σε ξανθές και σε μελαχρινές - Νούμερο 1 στις πωλήσεις αυτή την περίοδο

Το προλαβαίνεις δεν το προλαβαίνεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το ζακάρ φόρεμα ταιριάζει και σε ξανθές και σε μελαχρινές - Νούμερο 1 στις πωλήσεις αυτή την περίοδο

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα καταστήματα Zara αυτό το ζακάρ φόρεμα που θα δεις παρακάτω. Ταιριάζει και σε μελαχρινές και σε ξανθές και είναι υπέροχο.

Τα ζαράρ prints αν τα συνδυάσεις σωστά μπορείς να δημιουργήσεις top oufits που θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν fashion blogger του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει τον έναν ώμο έξω - που είναι τάση για το 2020 - και έχει και μια πολύ οικονομική τιμή.

Αυτό είναι το ζακάρ φόρεμα των Zara που αξίζει να επενδύσεις φέτος το καλοκαίρι

ΦΟΡΕΜΑ ΖΑΚΑΡ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 29,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ/ΚΙΤΡΙΝΟ - 1822/018
  • Πλεκτό αμάνικο φόρεμα με ασύμμετρο ντεκολτέ. Λεπτομέρεια βολάν.

ζακάρ φόρεμα Zara καλοκαίρι 2020

Αν θες να το συνδυάσεις με πέδιλα και να μοιάζει με fashion icon σου βρήκαμε τα καταλληλότερα κι είναι κι αυτά από τα Zara! Δες τα εδώ

Θα φοράς όλο το καλοκαίρι του '20 το πράσινο φόρεμα από τα ZARA

Αν αποφασίσεις να κάνεις δικό αυτό το πανέμορφο πράσινο φόρεμα από τα καταστήματα ZARA, είναι σίγουρο πως θα θες να το φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020! Αέρινο και άνετο, το συγκεκριμένο ρούχο είναι απλά ιδανικό για τις πρωινές σου εξόδους.

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να μας τα έχει χαλάσει και να βρέχει όλη μέρα, ωστόσο σε λίγο καιρό η θερμοκρασία θα επανέλθει στα φυσιολογικά της και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας.

Τα ZARA έχουν και πάλι τη λύση για εσένα. Το πράσινο αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις τάσεις της σεζόν. Το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε για εσένα, μπορεί να συνδυαστεί με τα πέδιλά σου ή ακόμα και με sneakers, για μία πιο χαλαρή εμφάνιση.

πράσινο φόρεμα ZARA

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 39,95€. Θα το βρεις εδώ!

TAGS