Στα Oysho θα βρεις το πιο αισθησιακό μαγιό με κοψίματα - Απίστευτη τιμή

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στα Oysho θα βρεις το πιο αισθησιακό μαγιό με κοψίματα - Απίστευτη τιμή

Στα Oysho θα βρεις το πιο αισθησιακό μαγιό με κοψίματα και είναι σε απίστευτη τιμή και δυο χρώματα. Η απόχρωση του θα τους "πεθάνει" όλους, μιας και είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού και σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα στην παραλία που θα είσαι.

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά και πλέον τα πράγματα πάνε καλύτερα μιας και έχουμε βγει από τα σπίτια μας και επιστρέψουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας και στο καλοκαιράκι μας.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, και προσέχουμε για σένα, έτσι ώστε να σου βρούμε όλα τα απαραίτητα για να τους μαγέψεις όλους και να εντυπωσιάσεις στο πέρασμά σου.

Και επειδή όλοι ψάχνουμε τρόπο να ξεχαστούμε τι καλύτερο από το να κοιτάς τα νέα trends και να ψωνίζεις κιόλας αν μπορείς. Ωστόσο πρέπει να αγοράσεις και αυτά τα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για το καλοκαίρι.

Ολόσωμο μαγιό μπαντό με άνοιγμα και ψηλό καβάλο

25.99 €

 Oysho ολόσωμο μαγιό μαύρο

Ολόσωμο μαγιό μπαντό με αφαιρούμενη cup και χωρίς μπανέλα με αφαιρούμενες τιράντες προσαρμογής. Σλιπ brazilian ψηλοκάβαλο. Λεπτομέρεια άνοιγμα κάτω από το στήθος. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Θα το βρεις εδώ

Τρικίνι μπαντό με ψηλό καβάλο

25.99 €

 Oysho ολόσωμο μαγιό κόκκινο

Ολόσωμο μαγιό σε στυλ τρικίνι, μπαντό με αφαιρούμενη cup. Σλιπ brazilian ψηλοκάβαλο. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Θα το βρεις εδώ

Tα νέα trend στα μαγιό 2020 από τα Oysho

Μαύρο μπικίνι

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα

Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαγιό του 2020

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν

TAGS