ZARA: Με αυτό το κομμάτι από τη νέα συλλογή θα σε κοιτάνε όλοι - Έχει μόνο 40 ευρώ

Ταιριάζει σε όλες και το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ZARA: Με αυτό το κομμάτι από τη νέα συλλογή θα σε κοιτάνε όλοι - Έχει μόνο 40 ευρώ

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara για το καλοκαίρι 2020 έχει ήδη κυκλοφορήσει και ξεχώρισε πραγματικά από όλες ένα συγκεκριμένο κομμάτι! Είναι casual αλλά φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και κοστίζει μόνο 40 ευρώ!

Έχει σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να φαίνεσαι άκρως θηλυκή και εντυπωσιακή μέσα σε μια απλή τζιν ολόσωμη φόρμα; Αν όχι, είναι ο καιρός να το τολμήσεις και να το δοκιμάσεις! Η συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα είναι φαρδιά και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Μπορείς να την φορέσεις είτε με sneakers, είτε με ψηλά πέδιλα για μια νυχτερινή έξοδο.

Αυτό είναι το κομμάτι των 40 ευρώ που ξεχώρισε από τη νέα συλλογή των Zara

ΦΟΡΜΑ ΝΤΕΝΙΜ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 39,95 EUR
  • ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ - 4406/055

Μακριά φαρδιά ολόσωμη φόρμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Τιράντες ρυθμιζόμενες με μεταλλικά κουμπιά. Τσέπες patch στο μπροστινό μέρος.

ZARA ολόσωμη φόρμα νέα συλλογή

Μπορείς να το βρεις εδώ

Μάλιστα, σου βρήκαμε ένα συγκλονιστικό μπλουζάκι από τα Stradivarius για να συνδυάσεις την παραπάνω ολόσωμη φόρμα! Δες το εδώ, θα το φοράνε όλες στην Μύκονο φέτος

Πως να φορέσεις αυτό το ξεχωριστό κομμάτι των Zara

  • Ολόσωμες φόρμες ανάλογα με το ύψος:Οι ψηλές γυναίκες θα πρέπει να επιλέγουν ολόσωμες φόρμες με φαρδιά μπατζάκια που φτάνουν μέχρι το δάπεδο. Από την άλλη μεριά, οι πιο κοντές γυναίκες είναι προτιμότερο να επιλέξουν κάποια εφαρμοστή ή στενή ολόσωμη φόρμα μέχρι τον αστράγαλο ή πιο πάνω, τύπου cropped. Μια εξίσου καλή ιδέα για μια μικρόσωμη γυναίκα είναι η μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα. Το συγκεκριμένο σχέδιο τείνει να κάνει τη σιλουέτα να δείχνει πιο ψηλή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δημιουργεί ένα κάθετο ενιαίο χρωματικά ντύσιμο.
  • Ανάλογα με το μέγεθος στήθους:Αν το χαρακτηριστικό του σώματος σας είναι το μεγάλο στήθος, επιλέξτε μια γυναικεία ολόσωμη φόρμα που είναι φαρδιά στη μέση. Στη συνέχεια προσθέστε μια λεπτή ζώνη για να την τονίσετε κι έτσι θα κάνετε τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο μακριά. Εντυπωσιακή επιλογή αποτελεί και η ολόσωμη φόρμα με βαθύ V ντεκολτέ. Είναι ιδανική για μικρόσωμες γυναίκες, αφού προσθέτει ύψος, αλλά μπορεί να φορεθεί και από τις υπόλοιπες. Καλό θα είναι βέβαια να αποφεύγετε τις στράπλες φόρμες διότι δεν παρέχουν την απαραίτητη στήριξη σε ένα βαρύ στήθος. Επίσης, αν δεν θέλετε να τονίσετε περισσότερο το στήθος σας διακινδυνεύοντας μια υπερβολική εικόνα, αποφύγετε τις ολόσωμες φόρμες με φαρδιές τιράντες ή halter necks. Τα σχέδια αυτά είναι κατάλληλα για τις γυναίκες με μικρό στήθος, που θέλουν να το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο.
  • Με φουσκωτή κοιλιά:Για να κρύψετε την κοιλίτσα (φυσική ή εγκυμοσύνης) επιλέξτε μια ολόσωμη φόρμα τύπου μπουφάν. Πρόκειται για το σχέδιο που διαθέτει λάστιχο στο ύψος της λεκάνης. Η λεπτομέρεια αυτή τείνει να τραβήξει την προσοχή μακριά από την κοιλιά και να κάνει τα πόδια να δείχνουν μακρύτερα.
  • Σωματότυπος κλεψύδρα:Στις γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα ταιριάζουν οι εφαρμοστές, αλλά όχι υπερβολικά κολλητές ολόσωμες φόρμες. Ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και οι ντραπέ.
TAGS