Θα φοράς όλο το καλοκαίρι του '20 το φλοράλ playsuit από τα BSB

Μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα φοράς όλο το καλοκαίρι του '20 το φλοράλ playsuit από τα BSB

Είναι σίγουρο πως αν αποφασίσεις να κάνεις δικό σου αυτό το φλοράλ playsuit από τα BSB, θα το φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020 μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ πρέπει να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου. Τα BSB σου έχουν και πάλι τη λύση στη νέα τους συλλογή.

Πρόκειται για ένα αέρινο και πολύ ρομαντικό ρούχο, το οποίο μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Αν πάλι θέλεις να κάνεις τη διαφορά, τότε πρέπει να τσεκάρεις αυτό το μπλε κρουαζέ φόρεμα από τα BSB. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

BSB φλοράλ playsuit

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Προσοχή όμως γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια. Κοστίζει 79,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα BSB όπου θα βρεις το φλοράλ playsuit

Νεανικά, μοντέρνα και θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ με άποψη. Η BSB προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ με ποιότητα, σε συνδυασμό με σχεδιαστική πρωτοπορία για νέες γυναίκες που έχουν στυλ, που αγαπούν τη μόδα, νιώθουν ελκυστικές και απολαμβάνουν την θηλυκότητα τους. Στόχος της BSB είναι να προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Η εταιρεία BSB μετά από 39 χρόνια λειτουργίας κατέχει πλέον ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο το οποίο αριθμεί 108 επώνυμα καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της (BSB SHOPS) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξίσου διευρυμένο παρουσιάζεται και το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής (multi-brand) που ξεπερνούν σε αριθμό τα 600 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η εταιρεία αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο δραστηριοποίησης της στο εξωτερικό, όπου μέχρι σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε 21 χώρες.

TAGS