Αυτή είναι η ψάθινη τσάντα της Massimo Dutti που ξεπουλάει όσο καμία άλλη

Υποσχόμαστε ότι θα απογειώσει το στυλ σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η ψάθινη τσάντα της Massimo Dutti  που ξεπουλάει όσο καμία άλλη

Οι ψάθινες τσάντες είναι ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού κι επομένως, ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα καμίας γυναίκας. Η Massimo Dutti γνωρίζοντας τις ανάγκες σου για το φετινό καλοκαίρι δημιούργησε μια σικάτη, σε σχήμα χιαστή, ψάθινη τσάντα που υπόσχεται να σε συντροφεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Καλοκαίρι θα πει ξεγνοιασιά, ξεκούραση και...για τις περισσότερες από εμάς, ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Αν ακόμη ψάχνεις την τσάντα που θα αναδείξει το καλοκαιρινό σου look, θα σε συμβουλεύαμε να μην χρονοτριβείς άλλο και να ''πεταχτείς'' στο κοντινότερο κατάστημα Massimo Dutti. Εκεί θα βρεις την ψάθινη τσάντα των ονείρων σου στη τιμή των 79,95 €! Με λεπτομέρεια μαύρου δέρματος στο πάνω μέρος της και βολικό λουρί για χιαστί τοποθέτηση, θα την φορέσεις σε όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

Αυτή είναι η ψάθινη τσάντα που δεν πρόκειται να βγάλεις στιγμή από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι!

ψάθινη τσάντα Massimo Dutti

Μπορεί να συνδυαστεί στην παραλία με το μαγιό σου και ένα πλεχτό καφτάνι, δίνοντας μια boho διάθεση στο look σου, ή και στις βραδινές σου βόλτες με τις ψηλές σου πλατφόρμες. Δες εδώ το μπορντό, ψηλό πέδιλο που θα βρεις, επίσης, στα Massimo Dutti και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τον τέλειο συνδυασμό. Μην διστάσεις να τη φορέσεις και σε πιο επίσημες περιστάσεις, καθώς το δέρμα που έχει στην χειρολαβή και στο λουρί της την καθιστά κατάλληλη σε πολλές περιπτώσεις. Ακόμη να σε πείσουμε;