30% έκπτωση στο πιο εκκεντρικό πέδιλο των Bershka - Τολμάς να το φορέσεις;

Θα πρωταγωνιστήσει στις φωτογραφίες του instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
30% έκπτωση στο πιο εκκεντρικό πέδιλο των Bershka - Τολμάς να το φορέσεις;

Αν είσαι εκκεντρική παρουσία και γενικά τολμάς να πειραματίζεσαι με το στιλ σου αυτά τα πέδιλα των Bershka, που είναι μάλιστα και σε έκπτωση 30% θα γίνουν η αγαπημένη σου συνήθεια.

Φέτος οι τάσεις επιβάλλουν χρώματα και αυτά τα πέδιλα είναι αν μη τι άλλο πολύ... χρωματιστά! Είναι ευκολοσυνδύαστα παρά το γεγονός πως έχουν επάνω διάφορες αποχρώσεις και μπορείς με ένα χαλαρό τρόπο να τα φορέσεις ακόμα και πρωί.

Αυτά είναι τα εκκεντρικά πέδιλα των Bershka που βρίσκονται σε έκπτωση

Πέδιλα πλατφόρμα animal print

  • ύψος τακουνιού: 9 cm.
  • ύψος πλατφόρμας: 3 cm.
  • ΑΝΑΦ. 1725/560/201

Bershka πέδιλα σε έκπτωση

Δες εδώ, επίσης, τα top φορέματα των Zara που είναι με μόνο 10 ευρώ και που ξέρεις...

Συνδύασε τα εκπτωτικά πέδιλα με αυτό το τζιν παντελόνι από τα Bershka

Αυτό το ψηλόμεσο τζιν που βρήκαμε για εσένα από τα καταστήματα Bershka, είναι βγαλμένο από τα 90's και δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το παντελόνι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις.

Δεν υπάρχει καλύτερο ρούχο για την ντουλάπα μίας γυναίκας, από ένα ψηλόμεσο τζιν που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Το παντελόνι αυτό που βρήκαμε για εσένα με μία πρόχειρη αναζήτηση, είναι απλά ονειρικό και μπορεί πολύ εύκολα να αναδείξει τη σιλουέτα σου.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

Το συγκεκριμένο παντελόνι βγαίνει σε 4 αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.