"Φεύγει" σαν τρελό το νέο floral φόρεμα των Bershka!

Δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα καμίας γυναίκας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ψάχνεις τα νέα συνολάκια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και το φετινό καλοκαίρι; Το Bershka σου έχει και πάλι τη λύση. Με αυτό το νέο Floral φόρεμα της γνωστής αλυσίδας ρούχων, σου υποσχόμαστε ότι δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητη!

Αυτό είναι το νέο must have it floral φόρεμα των Bershka που πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου

  • ΑΝΑΦ. 0404/513/047

Bershka floral φόρεμα

Το καλοκαίρι έφτασε κι εσύ ψάχνεις τον τρόπο να κάνεις και πάλι τη διαφορά με το στυλ σου. Θες κάτι άνετο και ανάλαφρο για να σε συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Ωστόσο, τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια αυτή την εποχή είναι αυτά που μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις αφήνοντας λίγο παραπάνω χώρο στη βαλίτσα των διακοπών μας.

Δες εδώ τα στιλάτα γυαλιά ηλίου που θα βρεις επίσης στα καταστήματα Bershka και θα απογειώσουν το look σου!

Το νέο καυτό φόρεμα των Bershka μπορεί να σε συνοδεύσει σε όλες σου τις βόλτες φτάνει να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Γεμάτο με πολύχρωμα λουλούδια και με στενή γραμμή που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου θα γίνει το αγαπημένο σου outfit το φετινό καλοκαίρι. Συνδύασε το το πρωί με τα τύπου gladiator σανδάλια σου και το βράδυ με τις αγαπημένες σου πλατφόρμες. Μη διστάσεις να του προσθέσεις και μερικά κοσμήματα σε χρυσό ή ασημένιο χρώμα για ένα πιο boho look. Πρόσθεσε το στην προσωπική σου γκαρνταρόμπα και σου υποσχόμαστε πως θα κάνεις θραύση με το στυλ σου!

TAGS