Βρες στα Massimo Dutti την πιο hot πλισέ φούστα της σεζόν!

Θα τη φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρες στα Massimo Dutti την πιο hot πλισέ φούστα της σεζόν!

Η Massimo Dutti και φέτος, όπως και κάθε καλοκαίρι, μας δίνει τις πιο σικάτες επιλογές για τα outfit μας θυμίζοντας μας πως η ομορφιά βρίσκεται στη λιτότητα. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σου δείξουμε την πιο στιλάτη πλισέ φούστα που έχεις δει και που κοστίζει μόνο 59,95€!

Καλοκαίριασε και άρχισαν οι καθημερινές βραδινές βόλτες για κοκτέιλ στα νησιώτικα σοκάκια κι όχι μόνο. Αυτή την περίοδο αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα είναι ένα λαμπερό σύνολο που θα προσδώσει μια ακόμη πινελιά χαράς στη διάθεση της. Η πλισέ φούστα της Massimo Dutti που βρήκαμε για εσένα είναι η πιο σικάτη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Σε μπεζ-χρυσές αποχρώσεις και με αέρινο σχέδιο θα σε κάνει να θυμίζεις αιθέρια ύπαρξη! Συνδύασε την το βράδυ με το αγαπημένο σου ψηλό πέδιλο και ένα καυτό μαύρο τοπάκι, αλλά και στις πρωινές σου βόλτες με το αγαπημένο σου λευκό t-shirt.

Αυτή είναι η πλισέ φούστα από Massimo Dutti που θα τους ξετρελάνει όλους φέτος το καλοκαίρι
Massimo Dutti πλισέ φούστα

Δες εδώ το εκπληκτικό ψάθινο τσαντάκι που θα βρεις στα Massimo Dutti και θα σε ξετρελάνει.

Συνδύασε την πλισέ φούστα σου με τα λευκά sneakers παπούτσια που θα βρεις επίσης στα Massimo Dutti

Στα Massimo Dutti θα βρεις σε απίστευτη προσφορά ένα ζευγάρι λευκά sneakers που φοράνε όλες οι γυναίκες κάθε εποχή του χρόνου. Για να τα αγοράσεις, θα δώσει μόνο 50 €. Η έκπτωση σε αυτά τα παπούτσια θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Τα sneakers σε ότι χρώμα αλλά και σχέδιο βγαίνουν τα τελευταία χρόνια κάνουν θραύση, αφού η μόδα τα θέλει να φοριούνται πλέον όλες τις ώρες της ημέρας, όπως και σε όλες τις περιστάσεις. Ταιριάζουν τέλεια και με φορέματα maxi, mini, αλλά και midi.

Ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα, είναι καλό να έχουμε όλες οι γυναίκες στην παπουτσοθήκη μας!

Massimo Dutti λευκά sneakers σε προσφορά