Σούπερ τζιν στα Stradivarius - Δίνεις 19,99 ευρώ και παίρνεις συγκλονιστικό κομμάτι

Τρέξτε να το προλάβετε πριν εξαντληθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούπερ τζιν στα Stradivarius - Δίνεις 19,99 ευρώ και παίρνεις συγκλονιστικό κομμάτι

Ένα σούπερ κομμάτι θα βρεις στη νέα συλλογή των καταστημάτων Stradivarius και θα πληρώσεις μόνο 19,99 ευρώ για να το κάνεις δικό σου. Αναφερόμαστε σε ένα mom τζιν το οποίο μπορείς να φοράς από το πρωί έως και το βράδυ.

Τι κι αν ο καιρός είναι πιο ζεστός; Ποτέ δεν λείπει από την γυναικεία γκαρνταρόμπα ένα ωραίο παντελόνι. Αυτό το παντελόνι, λοιπόν, φέτος θα το προμηθευτείς από τα Stradivarius, αν το προλάβεις!

Αυτό είναι το σούπερ τζιν των Stradivarius

  • ΑΝΑΦ. 1465/420-I2020

Stradivarius τζιν καλοκαίρι

Συνδύασε το συγκεκριμένο τζιν με το νέο ψηλό πέδιλο που ξεπουλάει στα Stradivarius - Θα το βρεις μόνο με 19,99€!

Το καλοκαίρι έφτασε και τα Stradivarius είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να κάνεις τις καταλληλότερες επιλογές στις αγορές σου. Η νέα τους πρόταση αφορά ένα ψηλό πέδιλο σε λευκό χρώμα που θα ταιριάξει σε όλες τις στιλιστικές σου επιλογές και θα σε βολέψει όσο κανένα άλλο.

Με χαμηλό αλλά συνάμα κολακευτικό τακούνι, θα φορεθεί σε όλες τις ώρες της ημέρας και θα σου επιτρέψει να απολαύσεις κάθε ώρα της στο έπακρο. Φόρα το με τα αγαπημένα σου λουλουδάτα φορέματα, με καυτά σορτσάκια ή και με cozy τζιν παντελόνια και κάνε εντύπωση με το στυλ σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου υπενθυμίσουμε πως η ομορφιά δεν απαιτεί θυσίες αλλά τις κατάλληλες επιλογές στις αγορές σου!

Αυτό είναι το ψηλό πέδιλο που θα συνδυάσεις με τα πάντα φέτος το καλοκαίρι και θα το πάρεις μόνο 19,99€

  • ΑΝΑΦ. 9205/570-I2020

Stradivarius ψηλό πέδιλο