Zara: Mόνο 9,99 ευρώ κοστίζει ένα μαύρο παντελόνι που μπορεί να φορεθεί χειμώνα - καλοκαίρι

Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Mόνο 9,99 ευρώ κοστίζει ένα μαύρο παντελόνι που μπορεί να φορεθεί χειμώνα - καλοκαίρι

Μόνο 9,99 € θα βρεις στα καταστήματα των Zara, αλλά και online ένα μαύρο παντελόνι, το οποίο μπορεί να φορεθεί τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι.

Οι εκπτώσεις στην αγαπημένη αλυσίδα ένδυσης και υπόδησης είναι απίστευτες, με τις τιμές να έχουν πέσει στα... πατώματα. Αν μπεις και σκρολάρεις στη διαδικτυακή τους σελίδα θα σου "πέσουν" τα μαλλιά με το πόσο έχουν ρίξει τις τιμές σε όλα τα προϊόντα.

Εγώ ωστόσο, "έπεσα" πάνω σε ένα τέλειο παντελόνι που με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου, λόγω του στιλ του, αλλά και του υφάσματος του.

Πρόκειται για το πλισέ παντελόνι που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες. Βέβαια, σε απίστευτη τιμή μπορείς να βρεις και την πιο καταπληκτική φούστα. Δες την εδώ.

Αυτό είναι το μαύρο παντελόνι των Zara που κοστίζει 9,99 €

Πλισέ παντελόνι - Από 22,95 € μόνο με 12,99 €

Zara εκπτώσεις μαύρο παντελόνι

Φόρεσε αυτό το μαύρο παντελόνι με το πιο οικονομικό και τέλειο τοπάκι - Βρες στο στα Zara μόνο με 3,99 €

Αν δώσεις στα Zara μόνο 3,99 € θα πάρεις το πιο τέλειο τοπάκι, το οποίο ταιριάζει με όλα. Τόσο με φούστες, σορτσάκια, αλλά και τζιν σορτσάκια, όπως και με το παραπάνω παντελόνι που σου έδειξα. Ενώ με κατάλληλους συνδυασμούς, φοριέται επίσης και όλες τις ώρες της ημέρας.

Σίγουρα το καλοκαίρι έχεις στην ντουλάπα σου καμία δεκαριά κοντά τοπάκια, μιας και την θερινή περίοδο με τη ζέστη τα προτιμούμε οι περισσότερες γυναίκες. Μάλιστα, είναι και πολύ βολικά.

Στα Zara, σου βρήκα το καλύτερο, όχι μόνο λόγω της έκπτωση που έχει φτάσε την τιμή του στα... πατώματα, αλλά και λόγω χρώματος και στιλ. Είναι ασπρόμαυρο, κάτι που το κάνει πιο εύκολο στο να συνδυαστεί, αλλά και στο οποίο ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα.

Πρόκειται για το αμάνικο τοπάκι με V ντεκολτέ. Λεπτομέρεια σούρα με κορδόνια στο στήθος και βολάν. Στα Zara επίσης, δίνεις λιγότερο από 6 ευρώ και παίρνεις ένα από αυτά τα τρία φορέματα

ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΒΟΛΑΝ - Από 5,99 € μόνο με 3,99 €

Zara τοπ έκπτωση

TAGS