Βγάλε την boho πλευρά σου με το απόλυτο φόρεμα των Stradivarius - Κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ!

Επέλεξε το για μοναδικές εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγάλε την boho πλευρά σου με το απόλυτο φόρεμα των Stradivarius - Κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ!

Επέλεξε κι εσύ το κορυφαίο φόρεμα των Stradivarius, με μόλις 7,99 ευρώ. Λατρεύεις κι εσύ τα φορέματα που μπορούν να σε καλύψουν για όλες τις περιστάσεις και όλες τις ώρες; Τότε, βιάσου!

Το μίνι φλοράλ φόρεμα από τούλι μπορείς να το φορέσεις παντού και όλες τις ώρες! Συνδύασε το με sneakers για τις καθημερινές σου βόλτες ή με πέδιλα για τις βραδινές εξορμήσεις και εντυπωσίασε τους όλους. Αν θέλεις να το μετατρέψεις σε boho στιλ συνδύασε το με μποτάκι ή για πιο ροκ στιλ με ένα αρβυλάκι. Είναι σίγουρα η πιο εύκολη επιλογή για έκτακτα ραντεβού.

Με 7,99 έχεις όποιο στιλ θέλεις!

Φλοράλ Φόρεμα από τούλι - 7,99 ευρώ

Φλοράλ Φόρεμα Stradivarius

Σου αρέσουν τα αεράτα μίνι φορέματα που σε κρατούν δροσερή; Τότε αυτό το φόρεμα ανήκει στην κορυφή των επιλογών σου

Συνδύασε το φλοράλ φόρεμα των Stradivarius με αυτό το μοναδικό πέδιλο

Αν θέλεις να μετατρέψεις το φόρεμα των Stradivarius για σικάτες βραδινές εμφανίσεις, τότε μπορείς να το συνδυάσεις με αυτές τις πλατφόρμες με φελλό. Με 15,99 ευρώ έχεις το πιο άνετο κι εντυπωσιακό πέδιλο για όλους τους συνδυασμούς.

Πλατφόρμα Stradivarius

Εύκαμπτος συνθετικός πάτος από αφρό με λάτεξ για απόλυτη άνεση και ολονύκτιο χορό! Πίστεψε με αν τα επιλέξεις δεν θα θέλεις να φορέσεις τίποτα άλλο. Είναι άνετα και εντυπωσιακά. Τόνωσε κι εσύ την αυτοπεποίθηση σου με τα μοναδικά πέδιλα Stradivarius και κάνε όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σου!