Μία φλοράλ μπλούζα Bershka είναι το απόλυτο must στην ντουλάπα σου - Μόνο με 5,99 ευρώ

Διάλεξε κι εσύ ένα τοπ που θα το φοράς με ό,τι θέλεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μία φλοράλ μπλούζα Bershka είναι το απόλυτο must στην ντουλάπα σου - Μόνο με 5,99 ευρώ

Οι διακοπές πλησιάζουν και εσύ πρέπει να ετοιμάσεις βαλίτσα. Μία φλοράλ μπλούζα Bershka είναι το απόλυτο must για να είσαι άνετη, δροσερή και απόλυτα ελκυστική και μόνο με 5,99 ευρώ.

Το φλοράλ pattern του σε συνδυασμό με το βολάν στο μανίκι και την σφιγγοφωλιά στη μέση θα αναδείξει τη σέξι πλευρά σου με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Επέλεξε κι εσύ να εντυπωσιάσεις με μία μπλούζα εντυπωσιακή που θα την συνδυάσεις είτε με τζιν παντελόνι και σορτς ή με φούστα σε ό,τι μήκος θέλεις. Για μία πιο συντηρητική εμφάνιση μπορείς αν θέλεις να δέσεις τα κορδόνια ή να τα αφήσεις λυμένα για μία θηλυκή εμφάνιση.

Αυτή είναι η φλοράλ μπλούζα των Bershka - Με 5,99 ευρώ ετοιμάσου να κάνεις χαμό!

Μπλούζα φλοράλ με βολάν

Συνδύασε αυτή την μπλούζα με τα γυαλιά που σου προτείνουμε παρακάτω:

Για ένα ρομαντικό και vintage στιλ συνδύασε το παραπάνω look με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Τι πιο κατάλληλο από τα ρομαντικά γυαλιά ηλίου; Το total -black γυαλί θα αιχμαλωτίσει τα βλέμματα και εσύ θα έχεις μία αινιγματική αλλά και girly εμφάνιση

Βρες τα ΕΔΩ

Και για έναν απόλυτα ολοκληρωμένο συνδυασμό, πρόσθεσε στο καλάθι σου και το απαραίτητο για κάθε γυναίκα αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από ... ένα crossbody καπιτονέ τσαντάκι. Το τσαντάκι που έχει ξετρελάνει όλες τις fashion bloggers θα το βρεις μόνο με 7,99 ευρώ εδώ.