Με αυτό το αξεσουάρ θα μαγνητίσεις τα βλέμματα!

Με αυτό το αξεσουάρ θα μαγνητίσεις τα βλέμματα!

Οι φετινές μας διακοπές θέλουμε να είναι γεμάτες στυλ και ανεμελιά για αυτό και ποντάρουμε στη νέα συλλογή της Bolon που έχει να προτείνει μοντέρνα σχέδια για όλες τις ώρες! Πλέον θέλουμε να απαλλαγούμε από καθετί που μας ρίχνει τη διάθεση και αναζητάμε μοντέρνα σχέδια που ταιριάζουν απίθανα με τα floral μαγιό μας!

Βαιράμογλου γυαλιά

Ναι, επιλέγουμε φακούς σε απίθανους παστέλ τόνους που χαρίζουν γιητεία στο βλέμμα χωρίς να κουράζουν τα μάτια, ενώ είμαστε σίγουρες πως την παράσταση θα κλέψουν οι oversized, πολυγωνικοί σκελετοί που θυμίζουν τις rock σταρ των Seventies.

Bolon γυαλιά

Και για να δούμε ακόμη περισσότερες επιλογές κοιτάζουμε το Instagram της πανέμορφης Κατερίνας Γερονικολού (@katerina_geronikolou), της πρέσβειρας της νέας κολεξιόν του brand Sping/Summer2020. Μακριά από την πόλη, η όμορφη ηθοποιός χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα και όπως η ίδια δείχνει μέσα από τα posts της δεν αποχωρίζεται το γλυκό της χαμόγελο αλλά ούτε και τα Bolon της, παραδίδοντας μαθήματα καλοκαιρινού στυλ!

Κατερίνα Γερονικολού γυαλιά ηλίου

Εάν θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις το τέλειο καλοκαιρινό look δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα νέα σχέδια του αγαπημένου Σουηδικού brand κaι να διαλέξεις το δικό σου ανάλογα με το προσωπικό σου ύφος: Μinimal σε οβάλ ή τετράγωνο σχήμα εάν επιμένεις σε λιτά looks ή υπερμεγέθη για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα!

Βαιράμογλου συλλογή με γυαλιά