Εκπτώσεις -75% στα Zara - Μόνο με 5,99 ευρώ ένα μαύρο σικάτο φόρεμα

Τρέξε να το προλάβεις! Έχουν μείνει λίγα νούμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκπτώσεις -75% στα Zara - Μόνο με 5,99 ευρώ ένα μαύρο σικάτο φόρεμα

Μοναδικές εκπτώσεις θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara. Βέβαια, στο online store τους θα τα βρεις πιο γρήγορα και σε κατηγορίες. Όπως αυτό το σικάτο μαύρο φόρεμα το οποίο κοστίζει μόνο 5,99 €, αφού έχει -75% έκπτωση.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάσεις, για αυτό και πρέπει να κάνεις γρήγορα την αγορά σου, καθώς έχουν μείνει λίγα διαθέσιμα νούμερα προς πώληση.

Το συγκεκριμένο φόρεμα, ταιριάζει στις περισσότερες σιλουέτες, καθώς λόγω της εφαρμογής του, "αγκαλιάζει" την σιλουέτα και την κολακεύει.

Πρόκειται για το πλεκτό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια ντραπέ στο πλάι και μανσέτες. Κλείσιμο στην πλάτη με μεταλλιζέ πλέξιμο με βελονάκι. Μπορεί να είναι για την χειμερινή περίοδο, αλλά με τέτοια τιμή δεν είναι για.. χάσιμο.

Τέλος, αξίζει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα 4 Zara φορέματα. Θα τα λατρέψεις για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΡΑΠΕ - Από 25,95 € μόνο με 5,99 €

Zara φόρεμα 5,99

Zara - εκπτώσεις: Εκτός του φορέματος με 5,99 ευρώ θα πάρεις και αυτό το μοναδικό εμπριμέ cropped top

Απίστευτες και μοναδικές οι προσφορές των καταστημάτων Zara αυτή την περίοδο! Και τι δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου βαλίτσα; Αυτό το εμπριμέ cropped top που μάλιστα είναι και και σε προσφορά! Θα το κάνεις δικό σου μόνο με 5,99 ευρώ.

Αν δεν θες να μπλέξεις με πολύ κόσμο, το Youweekly.gr σου αποκαλύπτει εδώ ποια ώρα της ημέρας δεν έχει ουρές στα ταμεία!

Αυτό είναι το εμπριμέ cropped top από τα Zara που είναι σε προσφορά

ΕΜΠΡΙΜΕ ΤΟΠ CROPPED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • Από 9,99 EUR τώρα μόνο 5,99 EUR
  • -40%
  • ΓΑΛΑΖΙΟ - 3067/030
  • Κοντό τοπ με V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Λεπτομέρεια κόμπος στο μπροστινό μέρος. Ελαστικό ύφασμα τύπου σφηκοφωλιάς στην πλάτη.
  • ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm
  • JOIN LIFE
  • Care for fiber: τουλάχιστον 65% από οργανικό βαμβάκι.Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

Zara προσφορές