Κίτρινο και κολλητό - Αν έχεις αυτοπεποίθηση θα φορέσεις σίγουρα αυτό το Zara φόρεμα

Μην το χάσεις! Είναι ότι πιο hot για το καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κίτρινο και κολλητό - Αν έχεις αυτοπεποίθηση θα φορέσεις σίγουρα αυτό το Zara φόρεμα

Αν έχεις αυτοπεποίθηση, τότε σίγουρα πρέπει να αγοράσεις και να φορέσεις, αυτό το απίστευτο και άκρως καλοκαιρινό φόρεμα που θα βρεις στη νέα συλλογή των καταστημάτων των Zara. Είναι κίτρινο και κολλητό και πολύ εντυπωσιακό.

Την θερινή περίοδο πρέπει όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα μας να προσθέσουμε, αν δεν έχουμε ένα φωτεινό φόρεμα, καθώς είναι η κατάλληλη περίοδος να τα φορέσουμε. Ειδικά, αν είμαστε και μαυρισμένες, καθώς δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά επάνω μας.

Το συγκεκριμένο λοιπόν από την αλυσίδα των Zara, είναι αυτό που ψάχνεις, αν έχει την αυτοπεποίθηση όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου στην έξοδο σου.

Συνδύασε το με μεγάλα σκουλαρίκια ή διακριτικά κολιέ, στο πρόσωπο το μακιγιάζ σου να είναι σε γήινους τόνους και είσαι έτοιμη!

Αυτό είναι το κίτρινο κολλητό φόρεμα των Zara

Μίνι φόρεμα ντραπέ - 29,95 €

Εφαρμοστό φόρεμα με V ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες με βολάν. Λεπτομέρεια συνδυασμένα ψεύτικα κουμπιά στο μπροστινό μέρος σε αντίθεση. Κάτω μέρος με τελείωμα σε βολάν. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

zara κολλητό κίτρινο φόρεμα

Συνδύασε το κίτρινο κολλητό φόρεμα σου από τα Zara με αυτά τα απίστευτα πέδιλα της ίδιας εταιρίας

Αυτά τα δερμάτινα πέδιλα από τα Zara είναι το όνειρο κάθε influencer και είναι σε τιμή σοκ.Θα το φοράς συνέχεια γιατί έχουν το πιο καλοκαιρινό και ιδιαίτερο χρώμα που θα λατρέψεις και θα το φοράς πρωί βράδυ.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι στα Zara και πραγματικά το λατρέψαμε γιατί έχει ένα ιδιαίτερο και αρκετά καλοκαιρινό χρώμα, ωστόσο σαματάς έχει γίνει και με αυτό το φόρεμα που θα θες επειγόντως.

Θα τα βρεις εδώ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ T-BAR ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

39,95 EUR

 Zara πέδιλα nude μαύρο

Δερμάτινο πέδιλο με τακούνι σε μπεζ χρώμα. Δερμάτινα λεπτά λουριά στο πάνω μέρος. Μεσαίο φαρδύ τακούνι σε όψη ξύλου και μαύρο χρώμα. Τετραγωνισμένη μύτη. Κούμπωμα με αγκράφα στην μπαρέτα του αστραγάλου.

AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Ύψος τακουνιού: 6 cm

JOIN LIFE

Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών.

Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.