Μας "κούφανε" αυτό το μαύρο τουνικ φόρεμα για τις βραδινές εμφανίσεις στα μπαράκια - Στη φανταστική τιμή των 5,99€ και μόνο στα Zara

Θα κάνουν οι γαμπροί ουρά!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μας

Είστε έτοιμες γι' αυτό; Αν δεν είσαι ήδη σε σχέση, μόλις σε δουν με αυτό το φόρεμα θα κάνουν ουρά όλοι γαμπροί και δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Στα Zara υπάρχει ένα τρομερό τουνικ φόρεμα πλισέ που φαντάζει αφάνταστα αισθησιακό και κομψό και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη φορώντας το στις βόλτες σου στα μπαράκια. Το φόρεμα αυτός εκτός από εντελώς υπέροχο είναι και αδιανόητα οικονομικό καθώς η τιμή του κυμαίνεται μόνο στα 5,99 €. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σου ξεφύγει αυτό το κομμάτι "διαμάντι".

Το μαύρο τουνικ φόρεμα για τις βραδινές εμφανίσεις στα μπαράκια φόρεμα που μας κούφανε στη φανταστική τιμή των 5,99€ και μόνο στα Zara

Πλισέ τουνίκ

  • ΜΑΥΡΟ - 5580/726
  • 5,99 EUR

Πλισέ τουνικ Zara

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Αν πάλι είσαι λάτρης των παντελονιών θα σε ενδιέφεραν αυτά τα παντελόνια των Zara που είναι τάση για φέτος

Ένα όνειρο είναι κι αυτό το limited edition αέρινο φόρεμα των Zara

Η καλοκαιρινή συλλογή των καταστημάτων Zara είναι πραγματικά ένα όνειρο. Τα φορέματα που έχει ξεπερνούν κάθε προσδοκία και το Youweekly.gr ξεχώρισε για εσάς ένα μοναδικό κομμάτι, κυριολεκτικά αφού ανήκει στην limited edition. Είναι μακρύ, αέρινο και εκρού.

Θα μοιάζεις με μποέμισσα έτσι και τολμήσεις να το εντάξεις στην βαλίτσα των διακοπών σου. Αν το συνδυάσεις, δε, με χαμηλά σανδάλια θα έχεις ένα άψογο look είτε πρωινό είτε βραδινό.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ LIMITED EDITION ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 79,95 EUR
  • ΕΚΡΟΥ - 0775/152
  • Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και φαρδύ μανίκι κάτω από τoν αγκώνα. Πλαϊνές τσέπες. Λεπτομέρεια συνδυασμένα ρέλια σε αντίθεση. Ζώνη με φιόγκο με συσυνδυασμό υφάσματος. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

φόρεμα zara

Αξίζει, επίσης, να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το φόρεμα που δεν χρειάζεται καθόλου σιδέρωμα! Είναι σωτήρια λύση για τις διακοπές σου.

TAGS