Αυτό το εμπριμέ φόρεμα θα φορέσεις για να πας για κοκτέιλ! - Αποκλειστικά στα Stradivarius με 9,99€

Θα σε βαθμολογούσαν με 10 στο Shopping Star!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αυτό το εμπριμέ φόρεμα θα φορέσεις για να πας για κοκτέιλ! - Αποκλειστικά στα Stradivarius  με 9,99€

Θες να βγεις στο κέντρο να πιεις ένα ποτό ή στην παραλιακή για ένα δροσερό κοκτεϊλάκι; Αν η απάντηση είναι θετική τότε σου έχουμε ήδη πρόταση για συνολάκι! Αυτό το εμπριμέ φόρεμα με τα λουλουδάκια από τα Stradivarius που βρήκαμε για εσένα θα σε ξετρελάνει κι εσύ με τη σειρά σου όσους σε δουν μέσα σε αυτό.

Το κοντό φορεματάκι αυτό μπορείς να συνδυάσεις με ένα πέδιλο σε ασημί απόχρωση ή τιρκουάζ, ενώ ακόμη και με μία πλατφόρμα με ψάθινες λεπτομέρειες. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, κάτι ήσυχο όμως γιατί το φόρεμα είναι ήδη εντυπωσιακό από μόνο του, θα καταφέρεις να το εξυψώσεις στη σφαίρα του ιδανικού!

Μαζί και με το ειλικρινές σου χαμόγελό το εμπριμέ αυτό φορεματάκι δεν θα σου αφήσει περιθώρια από το να "πάρεις" ένα ολοστρόγγυλο 10 για το στυλ σου. Είμαστε σίγουρη πως και η Βίκυ Καγιά θα συμφωνήσει!

Αυτό είναι το καταπληκτικό εμπριμέ φόρεμα από τα Stradivarius στην προνομιακή τιμή των 9,99€

Εμπριμέ φόρεμα με ζώνη

  • ΑΝΑΦ. 2323/416-V2020
  • 9,99 €
    Εμπριμέ Φόρεμα Stradivarius

Εμπριμέ Φόρεμα Stradivarius 2

Νούμερο 1 σε πωλήσεις αυτά τα σκουλαρίκια στα Stradivarius - Θα ομορφύνουν πραγματικά το πρόσωπό σου

Συνδύασε το εμπριμέ φόρεμα με αυτά τα δετά πέδιλα από τα Stradivarius θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται δίμετρα

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν στην αγορά αυτά τα υπέροχα δετά πέδιλα από τα Stradivarius έχουν κάνει τρομερές πωλήσεις και όχι άδικα! Είναι χωρίς αμφιβολία, το παπούτσι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο καθώς πρόκειται για το απόλυτο trend της φετινής σεζόν σε παπούτσι και δε θα έπρεπε να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας!

Αν πάλι ψάχνεις ένα ρούχα για να τα συνδυάσεις, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το μίντι lingerie φόρεμα που βρήκαμε στα Stradivarius. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Stradivarius δετά πέδιλα

Το καλύτερο απ 'όλα είναι η τιμή τους μιας και κοστίζουν μόνο 29,99€. Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ, ωστόσο θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια.