"Απογείωσε" το στυλ σου με αυτό το καταπληκτικό φούξια φόρεμα από τα H&M που θα σε κάνει να μοιάζεις με γοργόνα!

...κοστίζει μόνο19,99€

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Ποιο είναι το πιο όμορφο μυθικό πλάσμα που χαίρει λατρείας και ονειρευόμαστε από μικρά κοριτσάκια να είμαστε; Έχει μοναδική ομορφιά και μία μακριά...ουρά αντί για πόδια; Μα φυσικά η γοργόνα! Τρελά κολακευτικό σχόλιο το να σε αποκαλέσουν γοργόνα...Ε ναι, αυτό θα συμβεί αν σε δουν να φοράς αυτό το απίθανα ωραίο φούξια φόρεμα από τα H&M που θα σε κάνει να μοιάζεις με γοργόνα και θα "απογειώσει" το στυλ σου!

Το φόρεμα αυτό είναι εφαρμοστό αλλά διαθέτει και σούρες που χαϊδεύουν απαλά το σώμα και έτσι το φόρεμα αυτό έχει τέλεια εφαρμογή δίχως να σε στενεύει καθώς είναι τέρμα άνετο, Μπορεί να φορεθεί με τακούνια, πλατφόρμες, ακόμα και με μία κομψή σαγιονάρα. Μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα και να χαρίσεις στο ντύσιμό σου τη δική σου μοναδική πινελιά.

Αυτό είναι το καταπληκτικό φούξια φόρεμα από τα H&M που θα σε κάνει να μοιάζεις με γοργόνα!

φούξια φόρεμα hm

φούξια φόρεμα hm

Κάνε το δικό σου fashion statement με αυτήν την πλεκτή τσάντα από τα H&M! - Στην ανεπανάληπτη τιμή των 15,99€

Το little black dress από τα H&M θα πάει το look σου σε άλλο επίπεδο

Αν θέλεις κι εσύ να πας το look σου σε άλλο λέβελ, τότε πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου, αυτό το πολύ ιδιαίτερο "little black dress" που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M. Μόλις το δεις είναι σίγουρο πως θα το ερωτευτείς.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και είναι ένα ρούχο που θα βολευτείς και θα μπορείς να το φοράς σε όλες σου τις βραδινές εμφανίσεις με μεγάλη άνεση.

Οι προσφορές ωστόσο στα H&M δεν τελειώνουν εδώ, καθώς τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι μόνο με 12,99€!

H&M μαύρο φόρεμα

To συγκεκριμένο φόρεμα, βγαίνει σε μαύρο και σε ροζ και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Θα το βρεις εδώ. Τρέξε να προλάβεις γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια και σε λίγο θα εξαντληθεί!

TAGS