Ετοιμάσου για τις βόλτες στο νησί με αυτό το ροδακινί φόρεμα από τα Stradivarius - Στην εξωφρενική τιμή των 9,99€

Θα το χάσεις;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ετοιμάσου για τις βόλτες στο νησί με αυτό το ροδακινί φόρεμα από τα Stradivarius - Στην εξωφρενική τιμή των 9,99€

Είναι και επισήμως Αύγουστος και όσοι δεν έχουν πάει διακοπές σιγά σιγά ξεκινούν να παίρνουν τις άδειες τους! Τι θα φορέσεις όμως το βράδυ στις βόλτες σου στο νησί; Φυσικά αυτό το υπερτέλειο ροδακινί φόρεμα από τα Stradivarius που μαγνιτίζει και το καλύτερο; Κοστίζει μόνο 9,99€!

Το μοναδικό αυτό φόρεμα είτε το βάλεις στο νησί, είτε το φορέσεις στην πόλη θα έχει το ίδιο απίστευτο αποτέλεσμα; Θα σε κάνει να μοιάζεις ονειρική φαντασίωση. Αυτό το ιδιαίτερο χρώμα που έχει θα σε κάνει να λάμπεις, θα αναδείξει τη φρεσκάδα σου και θα είσαι και απείρως στυλάτη γιατι τα μακριά φορέματα είναι στη μόδα!

Ετοιμάσου για τις βόλτες στο νησί με αυτό το ροδακινί φόρεμα από τα Stradivarius - Στην εξωφρενική τιμή των 9,99€

Μακρύ φόρεμα με ζαρωμένο εφέ

  • ΑΝΑΦ. 2279/811-V2020

ροδακινι φορεμα stradivarius
Αυτές οι μαύρες θηλυκές γόβες από τα Stradivarius θα κάνουν τους πάντες να γυρίσουν να σε δουν - Στην απίστευτη τιμή των 9,99€

Είμαστε σίγουροι πως όλοι έχετε δει κάποτε μία σκηνή από ταινία που πηγαίνει κάπως έτσι...: Μία όμορφη γυναίκα εισέρχεται με αέρα μέσα σε ένα δωμάτιο και προτού προλάβουν να την δουν έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της από τον ήχο των τακουνιών της! Ε ναι αυτή η δυναμική γυναίκα μπορείς να γίνεις εσύ και εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε σε αυτό προτείνοντας σου αυτές τις θεϊκές μαύρες θηλυκές γόβες από τα Stradivarius, μόνο με 9,99€!

Οι εξής γόβες αποτελούν ένα must κομμάτι που οποιαδήποτε γυναίκα επιθυμεί να είναι πάντοτε in fashion πρέπει να διαθέτει στη συλλογή της. Μπορούν να συνδυαστούν πανεύκολα και σχεδόν με τα πάντα αφού το χρώμα τους το επιτρέπει, μαύρο = all time classic. Επίσης, διαθέτουν μία λεπτομέρεια διαφάνειας που τις κάνουν έξτρα θηλυκές και αισθησιακές. Μην τις χάσεις γιατί θα χάσεις!

Οι θεϊκές μαύρες θηλυκές γόβες από τα Stradivarius θα κάνουν τους πάντες να γυρίσουν να σε δουν - Στην απίστευτη τιμή των 9,99€

Παπούτσια με τακούνι και λεπτόμερεια

  • Τακούνι 8,5 cm
  • ΑΝΑΦ. 9155/570-V2020
  • 9,99 €

stradivarius μαυρες γοβες 3

stradivarius μαυρες γοβες 2stradivarius μαυρες γοβες

Σου προτείνουμε αυτό το φανταστικό lingerie φόρεμα από τα Stradivarius για να φορέσεις με τα τρομερά τακούνια!