Θα τους αναστατώσεις όλους με αυτό το μαύρο μίνι φόρεμα - Από τα H&M με μόνο 7€

Είσαι έτοιμη ;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θα τους αναστατώσεις όλους με αυτό το μαύρο μίνι φόρεμα - Από τα H&M με μόνο 7€

Η ερώτηση είναι αν εκείνοι είναι έτοιμοι για αυτό! Είναι έτοιμοι να σε δουν μέσα σε αυτό το τρομερό μίνι μαύρο φόρεμα με τα λουλουδάκια; Ένα είναι το σίγουρο, θα τους αναστατώσεις όλους όσους σε δουν να κυκλοφορείς μέσα σε αυτό. Επίσης σοκαριστική είναι και η τιμή του φανταστικού φορέματος αυτού, καθώς θα το βρείτε μόνο στα 7€ και αποκλειστικά στα Η&M.

Το μίνι μαύρο φόρεμα με τα λουλουδάκι συνιστά ένα απίθανο κοκτειλ dress που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες αν συνδυαστεί κατάλληλα. Θα λέγαμε πως είναι ένα κομμάτι "μπαλαντερ", το οποίο μπορείς να συνδυάσεις όπως θες με λίγη φαντασία. Με αθλητικά για το απόλυτο street look στη δουλειά. με πέδιλο για βόλτα στην παραλιακή, με τακούνια για μια βόλτα ή καφέ με θέα την ακρόπολη το βραδάκι. Όπως μα όπως θες!

Είναι ταυτόχρονα πολύ αισθησιακό λόγω του μήκους του που αναδεικνύει τα πόδια και σε ψηλώνει, αλλά και πολύ κοριτσίστικο εξαιτίας των λουλουδιών που προσδίδουν και μία πιο ελαφριά νότα.

Αυτό είναι το ανεπανάληπτο μίνι φόρεμα με τα λουλουδάκια από τα H&Μ που φορώντας το θα τους αναστατώσεις όλους - Μόνο 7€!

μινι φορεμα hm

"Απογείωσε" το στυλ σου με αυτό το καταπληκτικό φούξια φόρεμα από τα H&M που θα σε κάνει να μοιάζεις με γοργόνα!

Ποιο είναι το πιο όμορφο μυθικό πλάσμα που χαίρει λατρείας και ονειρευόμαστε από μικρά κοριτσάκια να είμαστε; Έχει μοναδική ομορφιά και μία μακριά...ουρά αντί για πόδια; Μα φυσικά η γοργόνα! Τρελά κολακευτικό σχόλιο το να σε αποκαλέσουν γοργόνα...Ε ναι, αυτό θα συμβεί αν σε δουν να φοράς αυτό το απίθανα ωραίο φούξια φόρεμα από τα H&M που θα σε κάνει να μοιάζεις με γοργόνα και θα "απογειώσει" το στυλ σου!

Το φόρεμα αυτό είναι εφαρμοστό αλλά διαθέτει και σούρες που χαϊδεύουν απαλά το σώμα και έτσι το φόρεμα αυτό έχει τέλεια εφαρμογή δίχως να σε στενεύει καθώς είναι τέρμα άνετο, Μπορεί να φορεθεί με τακούνια, πλατφόρμες, ακόμα και με μία κομψή σαγιονάρα. Μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα και να χαρίσεις στο ντύσιμό σου τη δική σου μοναδική πινελιά.

Τσέκαρε και αυτό το little black dress από τα H&M θα πάει το look σου σε άλλο επίπεδο

Αυτό είναι το καταπληκτικό φούξια φόρεμα από τα H&M που θα σε κάνει να μοιάζεις με γοργόνα!

φούξια φόρεμα hm

φούξια φόρεμα hm

Κάνε το δικό σου fashion statement με αυτήν την πλεκτή τσάντα από τα H&M! - Στην ανεπανάληπτη τιμή των 15,99€

TAGS