To πιο ανεπανάληπτο λουλουδάτο skort από τα Stradivarius - Μόνο 15,99€

Η φοβερή τάση στη μόδα ακούει στο όνομα "skort"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
To πιο ανεπανάληπτο λουλουδάτο skort από τα Stradivarius - Μόνο 15,99€

Η μόδα διαρκώς ανανεώνεται και μας συστήνεται με διαφορετικό όνομα. Αυτό βέβαια είναι που μας αρέσει, η δροσιά του καινούργιου, το να τρέχουν οι εξελίξεις και να μην μένει τίποτα στάσιμο, όπως και η φύση της ζωής. Η νέα τάση λοιπόν ακούει στο όνομα "skort". To πιο ανεπανάληπτο λουλουδάτο skort θα βρείτε αποκλειστικά στα Stradivarius και στην εκπληκτική τιμή των 15,99€!

Τι είναι όμως το skort? Είναι κάτι μεταξύ σε skirt και shorts, με άλλα λόγια λίγο σορτσάκι, λίγο φούστα...θυμάστε που τα φοράγαμε πριν αρκετά χρόνια; Ήρθε η ώρα να τα ξαναφορέσουμε, πιο εξελιγμένα όμως και με άφθονο στιλ! Το συγκεκριμένο λουλουδάτο skort είναι η επιτομή του τέλειου και θα αναδείξει υπέροχα τα πόδια σου, ενώ τα λουλούδια θα αναβαθμίσουν το συνολάκι σου.

Αυτό είναι το πιο ανεπανάληπτο λουλουδάτο skort από τα Stradivarius που κοστίζει μόνο 15,99€

Εμπριμέ χυτό skort

  • ΑΝΑΦ. 1337/478-I2020
  • 15,99 €

skort stradivarius

skort stradivarius

Συνδύασε το ανεπανάληπτο λουλουδάτο "skort" με αυτές εδώ τις φοβερές θηλυκές γόβες!

Ετοιμάσου για τις βόλτες στο νησί με αυτό το ροδακινί φόρεμα από τα Stradivarius - Στην εξωφρενική τιμή των 9,99€

Είναι και επισήμως Αύγουστος και όσοι δεν έχουν πάει διακοπές σιγά σιγά ξεκινούν να παίρνουν τις άδειες τους! Τι θα φορέσεις όμως το βράδυ στις βόλτες σου στο νησί; Φυσικά αυτό το υπερτέλειο ροδακινί φόρεμα από τα Stradivarius που μαγνιτίζει και το καλύτερο; Κοστίζει μόνο 9,99€!

Το μοναδικό αυτό φόρεμα είτε το βάλεις στο νησί, είτε το φορέσεις στην πόλη θα έχει το ίδιο απίστευτο αποτέλεσμα; Θα σε κάνει να μοιάζεις ονειρική φαντασίωση. Αυτό το ιδιαίτερο χρώμα που έχει θα σε κάνει να λάμπεις, θα αναδείξει τη φρεσκάδα σου και θα είσαι και απείρως στυλάτη γιατι τα μακριά φορέματα είναι στη μόδα!

Ετοιμάσου για τις βόλτες στο νησί με αυτό το ροδακινί φόρεμα από τα Stradivarius - Στην εξωφρενική τιμή των 9,99€

Μακρύ φόρεμα με ζαρωμένο εφέ

  • ΑΝΑΦ. 2279/811-V2020

ροδακινι φορεμα stradivarius