Το απόλυτο πέδιλο της σεζόν βρίσκεται στα H&M

Το χρώμα του έχει ξετρελάνει όλες τις fashion bloggers!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το απόλυτο πέδιλο της σεζόν βρίσκεται στα H&M

Αν φέτος το καλοκαίρι έχεις αποφασίσει να προσθέσεις στη συλλογή σου, το απόλυτο πέδιλο της σεζόν, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τα καταστήματα H&M και να κάνεις τις αγορές σου! Άλλωστε θα τα βρεις και σε μοναδική τιμή, οπότε πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία προσφορά που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παπούτσι που θα δώσει φινέτσα στο look σου και ταυτόχρονα θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

H&M λιλά πέδιλα

Θα σου προτείναμε να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου και να συνδυάσεις τα υπέροχα αυτά πέδιλα που σου βρήκαμε, με αυτό το φόρεμα που μοιάζει με πουκαμίσα. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 24,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το απόλυτο πέδιλο της σεζόν σε τιμή - έκπληξη

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS