Στα Stradivarius το πιο τέλειο παπούτσι του Φθινοπώρου

Δεν θα θέλεις να το βγάζεις απ΄τα πόδια σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Stradivarius το πιο τέλειο παπούτσι του Φθινοπώρου

Όλα τα καταστήματα ένδυσης - υπόδησης έχουν βγάλει τις φθινοπωρινές τους συλλογές οι οποίες είναι απλά απίστευτες. Λίγες εβδομάδες πριν τελειώσει το καλοκαίρι, σου προτείνω το πιο τέλειο παπούτσι των Stradivarius, που δεν θα θέλεις να βγάζεις από τα πόδια σου.

Το συγκεκριμένο παπούτσια είναι και το κατάλληλο για τις βροχερές ημέρες που πρόκειται να έρθουν μετά το τέλος του Αυγούστου. Ενώ, λόγω του στιλ του, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλα σου τα ρούχα. Από φορέματα, έως και τζιν παντελόνια.

Πρόκειται για τα φλατ μποτίνια τα οποία έχουν τρακτερωτή σόλα και είναι πολύ ελαστικά! Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να τα βάλεις μπορώ εγώ να σου προτείνω αρκετούς τρόπους.

Ένας από αυτούς είναι το κλασικό σου τζιν παντελόνι, με ένα μακριμάνικο μπλουζάκι, ένα jacket από πάνω και είσαι είσαι έτοιμη για μια απλή καθημερινή εμφάνιση. Για την πιο βραδινή σου, μπορείς να τα φορέσεις με ένα μαύρο φόρεμα, επίσης μαύρο jacket και μια τσάντα ώμου μικρή. Επίσης, μπορείς να τα συνδυάσεις και με φούστα ή και με αυτό το απίστευτο ψηλόμεσο λευκό παντελόνι που είναι ότι πιο hot trend.

Αυτό είναι λοιπόν το πιο τέλειο παπούτσι του Φθινοπώρου και θα τα βρεις στο Stradivarius

Φλατ μποτίνια - 39,99 €

Stradivarius φθινοπωρινά παπούτσια

Οι εκπτώσεις να σημειώσουμε, συνεχίζονται στα Stradivarius, και αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις υπερπροσφορά! Συγκεκριμένα, το πιο πολυσυζητημένο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι της φετινής κολεξιόν, βρίσκεται -30% από την αρχική τιμή του.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο ιδανικό για το καλοκαίρι το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να κάνεις τη διαφορά με την εμφανισή σου. Θα το βρεις εδώ.