Μένουν λίγα κομμάτια: Τρέξε να προλάβεις αυτό το μίντι φόρεμα από τα Bershka

Το πιο ρομαντικό κομμάτι της συλλογής!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μένουν λίγα κομμάτια: Τρέξε να προλάβεις αυτό το μίντι φόρεμα από τα Bershka

Αν θέλεις να κάνεις δικό σου αυτό το πανέμορφο γαλάζιο φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Bershka, θα πρέπει να βιαστείς και να τρέξεις να το προλάβεις, καθώς δυστυχώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια και σε λίγο καιρό θα εξαντληθεί.

Eμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε καθώς πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο καθώς θα μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να προκαλέσεις, σωστό πανικό!

Αν θέλεις βέβαια, μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα, με αυτά τα πανέμορφα πέδιλα από τα Bershka. Δες τα εδώ και θα ξετρελαθείς!

Bershka γαλάζιο μίντι φόρεμα

Το φόρεμα αυτό βγαίνει σε δύο χρώματα και το καλύτερο απ' όλα, είναι η τιμή του καθώς κοστίζει 17,99€! Μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ. Πρέπει όμως να βιαστείς γιατί σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Πες "ναι" στο animal print με το πιο οικονομικό φόρεμα από τα Bershka

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε επιτέλους η ώρα για να πεις κι εσύ το μεγάλο "ναι" στο animal print, μιας και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις στα καταστήματα Bershka, το πιο οικονομικό και στιλάτο φόρεμα με print ζέβρας! Τρέξε να το κάνεις δικό σου και θα μας θυμηθείς.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Για μία πιο extra πινελιά στο look σου, δοκίμασε να συνδυάσεις το φόρεμα με αυτά τα υπέροχα λευκά mules από τα Bershka.

Bershka ζεβρέ φόρεμα

Το καλύτερο απ' όλα είναι σε κάθε περίπτωση η τιμή του, καθώς κοστίζει μόλις 12,99€! Τρέξε λοιπόν να το κάνεις δικό σου εδώ, γιατί θα εξαντληθεί πολύ σύντομα και δύσκολα θα το προλάβεις.

TAGS