Ξεπουλάει σαν "μανιακό" το τοπάκι με τούλι από τα Stradivarius

Βρίσκεται σε έκπτωση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε αυτό το υπέροχο τοπάκι με τούλι στη συλλογή των καταστημάτων Stradivarius ξεπουλάει σαν "μανιακό" και όχι άδικα, μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο - έργο τέχνης το οποίο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις!

Μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο τοπάκι με αυτό το στιλάτο ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε έκπτωση. Δες το εδώ και θα σε τρελάνει!

Stradivarius εκπτώσεις

Το καλύτερο απ' όλα είναι σε κάθε περίπτωση η τιμή του, καθώς βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει 12,59€! Θα το βρεις εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και σε λίγο καιρό θα ξεπουλήσει εντελώς.

Μπορείς να συνδυάσεις το τοπάκι αυτό και με τη λευκή ζιπ κιλότ από τα Stradivarius

Η καλοκαιρινή συλλογή των καταστημάτων Stradivarius έχει μέσα τα απόλυτα trends για το 2020! Στην κατηγορία τζιν θα βρεις την απόλυτη λευκή ζιπ κιλότ που κάνει θραύση σε πωλήσεις.

Μπορείς να την συνδυάσεις άνετα με ένα απλό t-shirt (δες εδώ κάποια τέλεια που σου βρήκαμε) και sneakers, ή με ένα μπουστάκι βραδινό και ψηλά πέδιλα για βραδινή έξοδο.

Αυτή είναι η λευκή ζιπ κιλότ των Stradivarius

Twill παντελόνι ζιπ κιλότ

  • ΑΝΑΦ. 7463/192-I2020
  • 25,99 €

Τζιν παντελόνια Stradivarius

Λάτρεψε το τζιν από τα Stradivarius που θα απογειώσει το στιλ σου - Μόνο με 12,99 ευρώ

Απόκτησε κι εσύ το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius, μόνο με 12,99 ευρώ. Το συγκεκριμένο κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Αν έχεις σώμα με καμπύλες ή μακρόστενη τάλια είναι ότι πρέπει για να δώσει ύψος και να αισθανθείς θεά!

Τα τζιν παντελόνια δεν σε περιορίζουν, γιατί μπορείς να τα φοράς όλο τον χρόνο και να τα παρουσιάσει όπως θέλεις εσύ. Αν είσαι γυναίκα με όγκο στο πάνω μέρος και αδύνατα πόδια, προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να φοράς στενό κάτω μέρος με φαρδιές μπλούζες. Αντίθετα, επέλεξε κάτι -όχι κολλητό- αλλά κοντά στο σώμα σου, με οριζόντιες ρίγες ή λουλουδάτο για να εξισορροπήσεις την εμφάνιση. Για να το απογειώσεις επέλεξε να φορέσεις ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο, αλλά απέφυγε τα χοντροκομμένες πλατφόρμες.

Ψηλόμεσο παντελόνι Stradivarius:

  • ΑΝΑΦ. 1450/100-V2020
  • Από 19,99 τώρα μόνο 12,99
  • -35%

Ψηλόμεσο τζιν stradivarius