Το πουκάμισο - φόρεμα των H&M που σε γυρνάει πολλές εποχές πίσω βγαίνει σε 4 χρώματα

Άλλαξε το στιλ σου μόνου με 19,99 €

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πουκάμισο - φόρεμα των H&M που σε γυρνάει πολλές εποχές πίσω βγαίνει σε 4 χρώματα

Στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M σου βρήκαμε ένα απίστευτο πουκάμισο - φόρεμα το οποίο πρόκειται να σε γυρίσει πολλές εποχές πίσω. Ενώ, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 διαφορετικά χρώματα, στα οποία και βγαίνει.

Πρόκειται λοιπόν για ένα πουκάμισο - φόρεμα το οποίο θυμίζει την ταινία «Indian Jones». Είναι μίνι, από βαμβάκι και σίγουρα θα το αγαπήσεις με την πρώτη ματιά. Ενώ, μπορείς να το φορέσεις και το Φθινόπωρο, αλλά και τον Χειμώνα.

Τώρα το Φθινόπωρο, συνδύασε το με μαύρα αρβυλάκια ή μαύρα απλά μποτάκια, το αγαπημένο σου μικρό μαύρο τσαντάκι, πιάσε τα μαλλιά σου μια σφιχτή κοτσίδα και είσαι έτοιμη για μια βραδινή χαλαρή βόλτα.

Αν ωστόσο, θέλεις να το φορέσεις χειμώνα, συνδύασε το επίσης με μαύρα μποτάκια και μια μαύρη μικρή τσάντα και από μέσα πρόσθεσε μια ζυβάγκο μπλούζα για να φαίνεται στο λαιμό.

Να σημειώσουμε πως βγαίνει σε χρώμα, μαύρο, μπεζ, χακί και ανοιχτό μπεζ.

Ωστόσο, «τσέκαρε» και αυτό το απίστευτο φόρεμα που ξεπουλάει σαν... μανιακό στα H&M, σίγουρα θα θέλεις να το αγοράσεις.

Αυτό είναι το πουκάμισο - φόρεμα των H&M που σε γυρνάει πολλές εποχές πίσω

Cotton utility dress - 19,99 €

H&M πουκάμισο φόρεμα

Μπορείς να συνδυάσεις το πουκάμισο - φόρεμα των H&M που βγαίνει σε 4 χρώματα με αυτό το απίστευτο πέδιλο

Αν φέτος το καλοκαίρι έχεις αποφασίσει να προσθέσεις στη συλλογή σου, το απόλυτο πέδιλο της σεζόν, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τα καταστήματα H&M και να κάνεις τις αγορές σου! Άλλωστε θα τα βρεις και σε μοναδική τιμή, οπότε πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία προσφορά που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παπούτσι που θα δώσει φινέτσα στο look σου και ταυτόχρονα θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

H&M λιλά πέδιλα

Θα σου προτείναμε να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου και να συνδυάσεις τα υπέροχα αυτά πέδιλα που σου βρήκαμε, με αυτό το φόρεμα που μοιάζει με πουκαμίσα. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 24,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS