Η cowboy μπότα από τα Bershka που υπόσχεται τις πιο stylish εμφανίσεις!

Θα σε βολέψει σε όλες σου τις εξόδους.

Η cowboy μπότα από τα Bershka που υπόσχεται τις πιο stylish εμφανίσεις!

Το western trend, κλειδί για το φετινό Φθινόπωρο επεκτείνεται από ζώνες και western τζιν πουκάμισα, μέχρι σαφώς το σήμα κατατεθέν της Άγριας Δύσης, που δεν είναι άλλο από τις καουμπόικες μπότες! Στο Bershka βρήκαμε τις πιο hot cowboy μπότες της σεζόν που θα λατρέψεις!

Είναι μαύρες με ανάγλυφο animal print σχέδιο και κοστίζουν 39,99 ευρώ.

Μπορείς να βρεις τις μαύρες cowboy μπότες εδω!

cowboy μπότα bershka

Eμείς έχουμε να σου προτείνουμε 3 μοδάτους συνδυασμούς για να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις τις πιο fashion forward εμφανίσεις σου!

  • Αν είσαι από τις γυναίκες που λατρεύουν τους απλούς και ταυτόχρονα σικ συνδυασμούς δοκίμασε αυτόν! Φόρεσε, δηλαδή, το άνετο, ψηλόμεσο τζινάκι σου με τις καουμπόικες μπότες σου. Για να μην θυμήσει υπερβολικά western στιλ και ξεφύγει από τα όρια του σικάτου, θα πρέπει να προσέξεις και τα υπόλοιπα κομμάτια να είναι κλασικά. Σκέψου όμορφα ζιβάγκο, σακάκια που να αγκαλιάζουν το σώμα σου, ή ακόμα και γούνες για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.
  • Για ημέρες ηλιόλουστες, ιδανικός συνδυασμός για να αναδείξεις τις αγαπημένες σου μπότες είναι τα ανοιξιάτικα κομμάτια σου. Συγκεκριμένα, φορέματα και φούστες με λεπτό ύφασμα, ημιδιαφανείς, με φλοράλ σχέδια είναι τα πλέον κατάλληλα. Πολύχρωμες ή μη δεν έχει σημασία. Τα ανοιξιάτικα, σικ ρούχα θα κάνουν την πιο τέλεια αντίθεση με τις καθημερινές, Texan στιλ μπότες σου!
  • Όπως και να έχει, μη φοβηθείς να σετάρεις τα διαφορετικά prints που υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα σου με τις μπότες. Μάλιστα, αν είσαι τολμηρή, προτίμησε το! Πρόσεξε μόνο τα σχέδια των παπουτσιών να μην έρχονται σε αντίθεση με το σχέδιο που θέλεις να βάλεις. Φρόντισε να ταιριάζουν αρμονικά τα χρώματα. Αν πάλι θέλεις να αποφύγεις το δίλημμα, προτίμησε οι μπότες σου να είναι μονόχρωμες
TAGS