Το μαύρο πουκάμισο των Stradivarius με εφέ δέρμα που θα ερωτευτείς - Eμείς το θέλουμε

Η αγορά έρωτας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μαύρο πουκάμισο των Stradivarius με εφέ δέρμα που θα ερωτευτείς - Eμείς το θέλουμε

Έχει έρθει ο Σεπτέμβρης και θέλεις ανανέωση, στυλ και άλλο αέρα; Μήπως έχεις αρχίσει να φλερτάρεις με τα φθινοπωρινά ρούχα; Η Stradivarius, σου δίνει τη λύση και σου προτείνει το τέλειο μαύρο πουκάμισο με εφέ δέρμα, που είναι must have και θα το λατρέψεις, πρωί και βράδυ.

Θες ένα πουκάμισο, που να σου λύνει τα χέρια και να μη σε κάνει να πολύ σκέφτεσαι τι να βάλεις; Το εφέ πουκάμισο, είναι το ρούχο, που μπορεί να φορεθεί για τις πρωινές σου δουλειές, αλλά και για βράδυ, για χαλαρή έξοδο, βόλτα και ποτό.

Μαύρο εφέ πουκάμισο Stradivarius

Είναι οικονομικό και κοστίζει μόνο 19.99 και μπορείς να κάνεις την αγορά σου εδώ.

Άκρως θηλυκό και κομψό, έτοιμο να σε αντιπροσωπεύει, σε κάθε σου έξοδο. Μη ξεχάσεις τα αξεσουάρ, που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου και θα τραβήξουν τα βλέμματα. Προτίμησε το χρυσό, για έξτρα αντίθεση με το μαύρο χρώμα.

Sneakers για πρωί, για να είσαι άνετη και χαλαρή και ψηλό παπούτσι είτε γόβα είτε μποτάκι για τις επερχόμενες φθινοπωρινές - χειμωνιάτικες σου εμφανίσεις.

Δες εδώ, το απόλυτο φθινοπωρινό αξεσουάρ, που θα λατρέψεις!

Συνδύασε το μαύρο αυτό πουκάμισο των Stradivarius με αυτό το λευκό παντελόνι

Οι εκπτώσεις στα καταστήματα έχουν ξεκινήσει, κυρίως σε καλοκαιρινές συλλογές και στα Stradivarius θα βρεις σε χαμηλή τιμή το κατάλευκο παντελόνι που έχει βάλει "φωτιά" στις πωλήσεις.

Πες «ναι» στο λευκό και τον Χειμώνα και δημιούργησε μαζί του απίστευτους συνδυασμούς, καθώς ταιριάζει με όλα τα χρώματα και στιλ. Μπορεί να λένε πως είναι ένα δύσκολο χρώμα γιατί λερώνεται εύκολα, αλλά σκέψου πόσο λαμπερές εμφανίσεις μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Στα Stradivarius λοιπόν, θα βρεις το καλύτερο! Εκτός του ότι βρίσκεται σε έκπτωση, είναι ψηλόμεσο με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα, ενώ είναι και καμπάνα που θα δείχνει τα πόδια σου πιο ψηλά.

Αυτό είναι το εκπτωτικό παντελόνι των Stradivarius που έχει βάλει "φωτιά" σε πωλήσεις

Τζιν paperbag - Από 29,99 € μόνο με 20,99 €

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με πιέτες μπροστά. Κολλητές τσέπες στο μπροστινό και πίσω τμήμα. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ, μεταλλικό κουμπί και ζώνη σε αντίθεση.

Stradivarius λευκό τζιν ψηλόμεσο παντελόνι