Safe ντύσιμο από H&M: Πρόσθεσε το Denim φόρεμα στη ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν

Λατρεμένο, αγαπημένο και απολύτως απαραίτητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Safe ντύσιμο από H&M: Πρόσθεσε το Denim φόρεμα στη ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν

Τα denim ρούχα των H&M είναι πάντα στη μόδα και μπορούν να συνθέσουν το απόλυτο safe ντύσιμο, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, κάθε εποχή του χρόνου.

Το denim φόρεμα των H&M δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αυτή την περίοδο. Επιτέλους καιρός για λίγο περισσότερη άνεση! Μπορεί να μην είναι από τα πιο chick κομμάτια που μπορεί να κρύβει μια γυναικεία ντουλάπα, είναι όμως άνετα και με αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε πιο stylish looks. Είναι βολικό, καθημερινό και σίγουρα ευκολοσυνδύαστο.

Αυτό είναι το φόρεμα των H&M και κοστίζει μόλις 29,99 €

denim πουκάμισο H&M

To must have φόρεμα θα το βρεις εδώ.

Μπορείς να το φορέσεις το πρωί με τα μποτάκια σου για να του προσφέρεις μια πιο ροκ νότα ή ακόμα και με τα αθλητικά σου παπούτσια για να δημιουργήσεις ένα πιο street look. Τα μποτάκια των H&M που σου προτείνουμε μπορείς να τα βρεις εδώ. Θες να παραμείνεις λαμπερή και συγχρόνως άνετη; Τότε σου έχουμε την λύση, καθώς αυτό το ζευγάρι είναι το ιδανικό για σένα.

Η καθημερινή τσάντα που όλες θέλουν από το H&M

Είναι all day επιλογή και πάρα πολύ βολική καθώς είναι ένα μικρό και μπορείς να τη φοράς από την δουλειά μέχρι και έξω στην βόλτα σου. Ειδικά άμα την συνδυάσεις με τα μποτάκια σου θα δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη αντίθεση τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου.

H&M τσαντα καπιτονε

Tην υπέροχη τσάντα θα την βρεις στο H&M μόνο με 19,99€.

TAGS