Ονειρεμένο: Το lingerie φόρεμα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Δεν γίνεται να λείπει από τη φετινή συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ονειρεμένο: Το lingerie φόρεμα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφόρησε και εμείς βρήκε για εσένα, το πιο ονειρεμένο lingerie φόρεμα από βελούδο, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους φέτος το χειμώνα όλες οι γυναίκες. Εσύ δεν γίνεται να το χάσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα πολύ σικάτο φόρεμα, το οποίο θα σου δώσει φινέτσα και ιδιαίτερο αέρα.

Μπορείς να το φορέσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις και να μαγνητίσεις πάνω σου όλα τα βλέμματα, ενώ αξίζει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το σικ pleated φόρεμα από τα Zara - δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό.

Αυτό είναι το ονειρεμένο lingerie φόρεμα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Zara lingerie

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πράσινο σκούρο και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό, πρόκειται να εξαντληθεί από τα καταστήματα.

Με φόρεμα από τα Zara η Kate Middleton - Κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Μπορεί να είναι Δούκισσα, μπορεί να μένει σε παλάτι, η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η Kate Middleton, αποφάσισε να βγει με φόρεμα από τα Zara, το οποίο μάλιστα κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και κοντεύει να ξεπουλήσει από τη στιγμή που το φόρεσε σε μία τηλεδιάσκεψη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Δούκισσα να εμφανίζεται με ένα φθηνό ρούχο, ενώ τα Zara και τα H&M αποτελούν δύο από τις πιο αγαπημένες επιλογές της μέλλουσας βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας.

Η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών, που είναι δεινή φωτογράφος, εμφανίστηκε στη βιντεοκλήση μέσω Zoom, πολύ κομψή και στιλάτη.

Το midi φόρεμα είναι πράσινο χακί, με floral print, V neck και λεπτομέρεια από δαντέλα στο μπούστο και τα μανίκια. Στο τελείωμα έχει βολάν και σκίσιμο.

Το φόρεμα της Kate Middleton βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείτε να το κάνετε δικό σας δίνοντας 20 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή. Κοστίζει 9,99€ και θα το βρείτε εδώ, προσοχή ωστόσο γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Πολύ φθηνό ήταν και το φλοράλ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Δείτε το εδώ και θα σας πάρει το μυαλό!

TAGS