Σε προφορά στα Zara το vintage ψηλόμεσο τζιν με αέρα από τα 90's

Το πιο must κομμάτι για την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε προφορά στα Zara το vintage ψηλόμεσο τζιν με αέρα από τα 90's

Η νέα σεζόν ξεκίνησε ωστόσο στα καταστήματα Zara μπορείς ακόμα να βρεις τις πιο καλές τιμές σε όλα τα must κομμάτια που δε θα έπρεπε να λείπουν από την ντουλάπα σου, όπως αυτό το vintage ψηλόμεσο τζιν παντελόνι το οποίο σου δίνει έναν αέρα βγαλμένο από τα 90's.

Λίγες φορές έχει καταφέρει να μας απογοητεύσει η νέα κολεξιόν τα Zara και ευτυχώς η φετινή, δεν είναι μία από αυτές. Όλα τα κομμάτια που έχουν βγει σε κυκλοφορία μέχρι στιγμής είναι απλά μοναδικά και δίνουν στο στιλ σου μία μίνιμαλ διάθεση που είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος, προσφέροντάς σου μία απλότητα.

Αυτό είναι το vintage ψηλόμεσο τζιν από τα Zara με αέρα από τα 90's

Το συγκεκριμένο παντελόνι λοιπόν που βρήκαμε για εσένα, αποτελεί ένα κομμάτι "πασπαρτού" και μπορεί να φορεθεί σε όλες σου τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, χειμώνα - καλοκαίρι. Επιπλέον η εποχή αυτή είναι ιδανική για ένα ίσιο ψηλόμεσο τζιν καθώς σταδιακά η θερμοκρασία θα πέσει και δυστυχώς θα βάλουμε στην ντουλάπα τα σορτσάκια και τα αέρινα φορέματα.

Για ένα χειμωνιάτικο πρωινό look, μπορείς να συνδυάσεις αυτό το τζιν παντελόνι με ένα μαύρο ή λευκό ζιβάγκο, τα πιο αυστηρά δερμάτινα μποτάκια σου - δες εδώ ένα υπέροχο ζευγάρι από τα Zara - και ένα oversized παλτό με κάποιο print, όπως καρό που είναι τάση για ακόμα μία χρονιά.

Για ένα χειμωνιάτικο βραδινό look, μπορείς να φορέσεις το τζιν αυτό με ένα hot κορμάκι που να αναδεικνύει με υπέροχο τρόπο την πλάτη σου και τους ώμους σου και ένα ζευγάρι αυστηρά πέδιλα με πολύ ψηλό τακούνι, μαζί με καλτσάκια. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό σου με ένα μπλέιζερ ή με ένα μακρύ θηλυκό παλτό.

Zara ψηλόμεσο τζιν

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του συγκεκριμένου τζιν αφού όπως σου είπαμε βρίσκεται σε προσφορά και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόλις με 15,99€. Θα το βρεις εδώ!

TAGS