Trend Alert: Η snake skin ψηλόμεση φούστα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Δεν γίνεται να λείπει από τη φετινή συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Trend Alert: Η snake skin ψηλόμεση φούστα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Κορίτσια προσοχή! Έχουμε νέο trend alert και δεν γίνεται με τίποτα να το χάσετε μιας και βρήκαμε την πιο στιλάτη snake skin ψηλόμεση φούστα από τα καταστήματα Zara, την οποία χωρίς αμφιβολία θα ήθελαν στην ντουλάπα τους, όλες οι γυναίκες φέτος το χειμώνα.

Καθώς το καλοκαίρι φεύγει σιγά σιγά, έρχεται αναπόφευκτα στο μυαλό μας η επιθυμία για τα πιο στιλάτα χειμωνιάτικα ρούχα! Τα Zara εννοείται πως δεν μας απογοήτευσαν ούτε φέτος με τη νέα κολεξιόν τους και βρήκαμε για εσένα μικρά διαμαντάκια για να εφοδιαστείς!

Αυτή είναι η snake skin ψηλόμεση φούστα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Το ρούχο αυτό μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με μεγάλη άνεση. Συνδύασε την με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες και ένα αυστηρό μαύρο ζιβάγκο και είσαι έτοιμη για μία πρωινή εμφάνισή στο γραφείο.

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο κλασικό, εμπιστεύσου τις αγαπημένες σου γόβες και ένα αγαπημένο λευκό πουκάμισο, κομμάτια που αν μη τι άλλο υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.

Μιας και ο φετινός χειμώνας αναμένεται να είναι βαρύς, θα μπορούσες να συνδυάσεις τη φούστα σου με ένα από αυτά τα δύο υπέροχα παλτό που εντοπίσαμε για εσένα στη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara. Δες τα εδώ και θα σου πάρουν το μυαλό!

Zara snake print φούστα

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος με την εμφάνισή σου. Επιπλέον, μόνο οι τολμηρές θα επιλέξουν να αγοράσουν μία φούστα σαν κι αυτή, οπότε αυτή είναι η ευκαιρία σου για να κάνεις τη διαφορά.

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή της καθώς η συγκεκριμένη φούστα κοστίζει μόλις 29,99€. Μπορείς αν θέλεις να την κάνεις δική σου εδώ, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS