43 ευρώ η φόρμα της Σίας Κοσιώνη στα Oysho - Συγκλονιστικό σετάκι

Είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
43 ευρώ η φόρμα της Σίας Κοσιώνη στα Oysho - Συγκλονιστικό σετάκι

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες την Σία Κοσιώνη με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας! Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ όταν βρίσκεται εκτός σταθμού και επαγγελματικών υποχρεώσεων επενδύσει σε πιο... αθλητικά κομμάτια γιατί της αρέσει να είναι άνετη! Ένα από αυτό είναι αυτό το μαύρο σετ φόρμας που θα δείτε παρακάτω και που μπορείτε να το βρείτε κι εσείς στα Oysho, μόνο με 43 ευρώ!

Άνετη, άβαφη με αθλητικά και με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό του μικρού της γιου και περνάνε στιγμές μαζί.

Σία Κοσιώνη φόρμα Oysho 43 ευρώ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την βόλτα τους εδώ.

H Σία Κοσιώνη έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Με αθλητική φόρμα κόστους 19,14 ευρώ

Η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίζει με τα φορέματα και τα σοβαρά σακάκια της και σπάνιες είναι οι φορές που την βλέπουμε έτσι χαλαρή όπως την συγκεκριμένη ημέρα στο πλευρό του γιου της. Όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα περαστικών έπεσαν επάνω της.

Μόλις κλείνουν τα φώτα του δελτίου του ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη, είναι full time μαμά και αφιερώνεται στον γιο της, Δήμο, που τη συντροφεύει στις περιορισμένες εξόδους της, συνήθως για περίπατο και ελαφριά γυμναστική.Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα.

Σε μία από αυτές τούς λοιπόν τις εξόδους συνάντησε ο φακός του YOU, όταν περπάτησαν μαζί επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάνοντας έτσι την καθημερινή τους άσκηση, με μία μικρή στάση. Να σημειωθεί πως στην ίδια οδό στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του δημάρχου Αθηναίων και συζύγου της Σίας Κοσιώνη, Κώστα Μπακογιάννη.

H Σία Κοσιώνη έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Η παρουσιάστρια για αυτή της την βόλτα επέλεξε να είναι εντελώς χαλαρή, για αυτό και το στιλ της ήταν άκρως αθλητικό. Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να φορέσει γκρι φόρμα την οποία παρόμοια θα βρεις στα sugarfree με 19,14 € από 31,30 € που ήταν η αρχική της τιμή και ζακέτα αξίας 22,14 € από 36,90 €, επίσης παρόμοια θα βρεις στα Sugarfree.

Σία Κοσιώνη με αθλητική φόρμα

Μια αποκάλυψη έκανε η Σία Κοσιώνη, πριν από λίγες ημέρες με μια φωτογραφία της από το πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. «Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας», έγραψε μεταξύ άλλων.