Η νάιλον καπιτονέ τσάντα των Zara που ταιριάζει με casual looks, sneakers και t-shirts

Μοναδικό κομμάτι για πρωινές εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νάιλον καπιτονέ τσάντα των Zara που ταιριάζει με casual looks, sneakers και t-shirts

Θραύση κάνει στην αγορά η νάιλον καπιτονέ τσάντα που κυκλοφόρησε στη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara! Ταιριάζει τέλεια σε μια πρωινή βόλτα με sneakers, t-shirt και τζινάκι. Θα σου δώσει στυλ και άνεση αφού είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει τα πάντα μέσα.

Έχει και λουράκι για να την φοράς χιαστί!

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΝΑΪΛΟΝ ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 39,95 EUR
  • ΜΠΛΕ - 6072/610
  • Τσάντα σε σχέδιο shopper και μπλε χρώμα. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος από νάιλον μεταλλιζέ ύφασμα. Εξωτερική τσέπη με μαγνητικό κούμπωμα και φερμουάρ στο κάτω μέρος. Λουριά ώμου. Λουρί για πέρασμα χιαστί ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο. Φόδρα με διάφορες τσέπες στο εσωτερικό. Κλείσιμο με φερμουάρ.
  • Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 30 x 50 x 24 cm
  • JOIN LIFE
  • Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένο πολυαμίδιο νάιλον.
  • Αυτή η ίνα προέρχεται από τα απόβλητα που ανακτώνται από άλλες παραγωγές πολυαμιδίου νάιλον. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Zara νάιλον καπιτονέ τσάντα

Μπορείς να συνδυάσεις την τσάντα με αυτό το τζιν από τα Zara

Η νέα σεζόν ξεκίνησε ωστόσο στα καταστήματα Zara μπορείς ακόμα να βρεις τις πιο καλές τιμές σε όλα τα must κομμάτια που δε θα έπρεπε να λείπουν από την ντουλάπα σου, όπως αυτό το vintage ψηλόμεσο τζιν παντελόνι το οποίο σου δίνει έναν αέρα βγαλμένο από τα 90's.

Λίγες φορές έχει καταφέρει να μας απογοητεύσει η νέα κολεξιόν τα Zara και ευτυχώς η φετινή, δεν είναι μία από αυτές. Όλα τα κομμάτια που έχουν βγει σε κυκλοφορία μέχρι στιγμής είναι απλά μοναδικά και δίνουν στο στιλ σου μία μίνιμαλ διάθεση που είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος, προσφέροντάς σου μία απλότητα.

Αυτό είναι το vintage ψηλόμεσο τζιν από τα Zara με αέρα από τα 90's

Το συγκεκριμένο παντελόνι λοιπόν που βρήκαμε για εσένα, αποτελεί ένα κομμάτι "πασπαρτού" και μπορεί να φορεθεί σε όλες σου τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, χειμώνα - καλοκαίρι. Επιπλέον η εποχή αυτή είναι ιδανική για ένα ίσιο ψηλόμεσο τζιν καθώς σταδιακά η θερμοκρασία θα πέσει και δυστυχώς θα βάλουμε στην ντουλάπα τα σορτσάκια και τα αέρινα φορέματα.

Για ένα χειμωνιάτικο πρωινό look, μπορείς να συνδυάσεις αυτό το τζιν παντελόνι με ένα μαύρο ή λευκό ζιβάγκο, τα πιο αυστηρά δερμάτινα μποτάκια σου - δες εδώ ένα υπέροχο ζευγάρι από τα Zara - και ένα oversized παλτό με κάποιο print, όπως καρό που είναι τάση για ακόμα μία χρονιά.

Για ένα χειμωνιάτικο βραδινό look, μπορείς να φορέσεις το τζιν αυτό με ένα hot κορμάκι που να αναδεικνύει με υπέροχο τρόπο την πλάτη σου και τους ώμους σου και ένα ζευγάρι αυστηρά πέδιλα με πολύ ψηλό τακούνι, μαζί με καλτσάκια. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό σου με ένα μπλέιζερ ή με ένα μακρύ θηλυκό παλτό.

Zara ψηλόμεσο τζιν

TAGS