Με μπλούζα από τα Zara η Ιωάννα Μαλέσκου και δίπατα sneakers 358 ευρώ - Την κοιτούσαν όλοι

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μπλούζα από τα Zara η Ιωάννα Μαλέσκου και δίπατα sneakers 358 ευρώ - Την κοιτούσαν όλοι

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr συνέλαβε την Ιωάννα Μαλέσκου με το αγαπημένο της κατοικίδιο εκτός σταθμού ΣΚΑΙ και ήταν εντυπωσιακή μέσα στο Zara μπλουζάκι της και στα δίπατα sneakers της τα οποία κοστίζουν 358 ευρώ!

Το talk of the town γύρω από την Ιωάννα Μαλέσκου άλλαξε την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με το look της γοητευτικής παρουσιάστριας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Πρόκειται για το νέο βήμα σε μία μεταμόρφωση που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, κοινή συναινέσει με τον ΣΚΑΪ, όταν η Ιωάννα αποχωρίστηκε το όμπρε και έκοψε τα μαλλιά της, ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα τα ίσιωσε και τα έβαψε πιο ξανθά, ενισχύοντας την ήδη δυνατή εικόνα της στην τηλεόραση. Από τα σχόλια των fans της δεν έλειπαν θετικές αλλά και λιγότερο θερμές αντιδράσεις, που συνοψίζονται στο γεγονός ότι δίπλα από τη λέξη «κούκλα», συχνά ακολουθούσε η ερώτηση «το μαλλί γιατί το άλλαξες;». «Πολύ όμορφη και με στυλ είσαι!

Αλλά άλλαξε το χρώμα των μαλλιών σου!», «Πολύ όμορφη, αλλά το μαλλάκι θέλει αλλαγή», «Τόσο όμορφη κοπέλα γιατί έβαψες το μαλλί; Κρίμα» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των προηγούμενων ημερών, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές στη σταρ του Hollywood Margot Robbie αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη, με σχόλια του στυλ: «Έγινε πολύ Μενεγάκη το μαλλί» και «Μενεγάκη είναι μόνο μία». Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκρίσεις ανάμεσά τους είχαν αρχίσει εδώ και χρόνια, πολύ πριν τη μεταγραφή στον ΣΚΑΪ, από την εποχή που η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκινούσε με τη δική της εκπομπή στον σταθμό Κρήτη TV.

Παρόλα αυτά, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ομοιότητα μεταξύ τους, δηλώνοντας εμφατικά ακόμα και σε πολύ πρόσφατες συνεντεύξεις της πως «δεν είμαι η νέα Μενεγάκη». Ωστόσο, αν μπορεί κανείς να παρατηρήσει μία ομοιότητα, είναι πως η ομορφιά τους «σπάει» το γυαλί.

Φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με το Zara κολάν και τα δίπατα sneakers

Καθημερινά θα τη βρούμε έξω το στούντιο Alfa στα Μελίσσια απ' όπου εκπέμπει το «Love It», συχνά μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, με τους οποίους κάνει στενή παρέα εντός και εκτός πλατό. Το YOU ήταν εκεί λίγο μετά το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν η παρουσιάστρια έφευγε περιχαρής αγκαλιά με το γαλλικό μπουλντόγκ της, τη γλυκύτατη Balloo, που της κρατάει παρέα όλη μέρα. «Δεν νιώθω ποτέ μόνη μου. Δεν νιώθω μόνη μου λεπτό» είχε πει η Ιωάννα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ιωάννα Μαλέσκου Zara κολάν

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε μπλούζα Zara 29.95 ευρώ, κολάν Nike 54.99 ευρώ και δίπατα sneakers Hogan 358 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που την έχουν απαθανατίσει με Zara ρούχα. Πριν από λίγες ημέρες την είχαμε πετύχει να φορά ένα ανάρπαστο παντελόνι της γνωστής εταιρείας. Δείτε το εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ